Cum se împarte Alina Pușcaș între cei trei copii atunci când vine vorba de școală: «Dădeam cu banul»

Alina Pușcaș (36 ani) e o femeie și o mămică împlinită. Are acasă trei comori, pe Alexandru (7 ani), Melissa (6 ani) și Iris (3 ani), mezina familiei, care o solicită din plin.

2 alina puscas vacanta corsica jpg jpeg
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt părinții a trei copii

Click! a surprins-o pe Alina Pușcaș, frumoasa prezentatoare a show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva", la evenimentul Elle New Media Awards 2022, desfășurat joi seară, pe 15 septembrie.

Alina era însoțită și de partenerul ei, soțul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, care o aștepta timid într-un colț până când vedeta termina de acordat interviuri. Având un program destul de încărcat și acasă și la job, cu filmările, am fost curioși să aflăm cum se descurcă prezentatoarea TV cu cei trei copii acasă, mai ales că doi dintre ei merg la școală, iar cea mică la grădiniță.

Citește și: Alina Pușcaș, mamă full-time și femeie de carieră tot full-time 

„Am mare noroc că sunt copii înțelegători, cred că de foarte mici i-am obișnuit cu faptul că și ei și noi avem viață noastră cumva, suntem împreună, dar mai facem și lucruri separate și ei s-au obișnuit cu asta de foarte mici. Dimineața cu 3 copii e pe un heirupism fantastic, ne trezim la 7 toți...

Până acum îi duceam eu și Mihai la școală și grădiniță. Ne împărțeam, dimineața la 7 ne trezeam, cu ajutorul doamnei Mariana, care este alături de noi de vreo 5 ani, îi împachetam repede, le făceam sandviș celor de la școală, la grădiniță nu era cazul, li se dau mesele complete, și mergeam când eu, când Mihai, era mai greu pentru că aveam seri în care stăteam noi doi și povesteam, ne prindea 1-2 noaptea și dădeam cu banul la un moment dat să vedem care merge primul, care se simte mai în stare...",  ne-a povestit Alina Pușcaș, care face față destul de bine unei familii numeroase și știe cât de mult contează buna organizare, chiar și atunci când pleacă în vacanțe.

Vezi și: Cât de îndrăgostită este Alina Pușcaș de soțul ei 

„Dacă mergem la munte sau la mare luăm două mașini, din păcate nu încăpem într-una, doar am spus că în cazul în care ne mai dorim să mai mergem așa la munte sau la mare o să închiriem un van pentru două zile și e mai simplu", a mai adăugat pentru Click!, vedeta TV.

Alexandra Ungureanu, apariție șoc la Elle New Media Awards 2022

Alexandra Ungureanu (40 ani) este pe val, nu degeaba a câștigat în 2020 ediția „Bravo, ai stil! Celebrities". Artista a fost o prezență excentrică la unul dintre cele mai importante evenimente din an, Elle New Media Awards 2022.

Alexandra Ungureanu într-un top transparent la Elle New Media Awards
Alexandra Ungureanu nu mai e o fată cuminte

„Nu-mi mai zice mama că sunt îmbrăcată până în gât! Am ales o extravaganță mai sexy decât cea cu care m-am obișnuit!", și-a explicat Alexandra Ungureanu alegerea vestimentară, mai precis o rochie cu vedere la sâni!

Sursă foto: Dana Popa 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Proteste de amploare în Iran după moartea lui Mahsa Amini foto Twitter/ @amnesty
Victor Negrescu/ Facebook
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg