Alexandra Ungureanu, cu sânii la vedere pe covorul roșu! Nu mai este o fată cuminte

Ultima actualizare:

Alexandra Ungureanu, 40 de ani, a renunțat la imaginea de «fată cuminte», când și-a făcut apariția, joi seară, la Elle New Media Awards, într-o ținută transparentă în partea de sus, ce-i lăsa la vedere sânii. Artista arăta fabulos și a întors toate privirile celor care nu se așteptau la o astfel de ținută din partea ei. 

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a făcut furori la Elle New Media Awards, eveniment ce s-a desfășurat cu mare fast, pe 15 septembrie. Artista a pășit  pe covorul roșu într-o vestimentație îndrăzneață și în același timp elegantă, ce amintea puțin de stilul anilor '20. Topul a fost cea mai controversată piesa din ținuta Alexandrei Ungureanu, deoarece era confecționat dintr-un voal transparent prin care se i se puteau vedea sânii.

Citește și: Alexandra Ungureanu vrea să înfieze un copil după ce s-a despărțit de iubit

Cântăreața este cunoscută pentru stilul ei modern, ușor neconvențional, dar care nu lasă niciodată nimic compromițător la vedere.

Alexandra Ungureanu a decis să încerce ceva nou și «riscant», în privința ținutei, iar alegerea a fost una cât se poate de potrivită, întrucât a arătat de-a dreptul fabulos. Artista a asortat topul cu o fustă neagră, lungă, cu tiv asimetric, iar ca accesorii a ales o pereche de sandale cu toc înalt și o poșetă, ambele de culoare neagră.

Nu rata: Momente triste pentru Alexandra Ungureanu! Ce necaz îi provoacă insomnii

Alexandra Ungureanu: «Am învățat să am mai multă încredere în mine»

Alexandra Ungureanu și-a demonstrat talentul nu numai în ceea ce privește muzica, ci și când vine vorba de stilul vestimentar. Artista a devenit câștigătoarea show-ului «Bravo, ai stil! Celebrities» și a mărturisit atunci, în exclusivitate pentru Click!, că a început să capete mai mult curaj la capitolul ținute. 

«De mică, de la mama am prins gustul pentru a mă îmbrăca diferit de ceilalți, de a purta lucruri speciale, pe care nu le vezi la toată lumea pe stradă. Iar de când mi-am început activitatea muzicală, am colaborat în permanență cu stiliști de la care am avut mult de învățat. Cu trecerea anilor, am învățat să mă apreciez și să am mai multă încredere în mine, și atunci stilul meu s-a “curățat” și a devenit parte din ceea ce sunt și ce exprim. Au venit înspre mine și designeri romani talentați, pe care i-am purtat cu mare succes la evenimentele mondene.»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net