Alexandra Ungureanu: «Încă locuiesc cu mama! Cred că i-ar termina și pe ruși nervos»

După o perioadă plină de proiecte muzicale, reality show-uri în televiziune și proiecte online, Alexandra Ungureanu (40 de ani) speră că îi va merge bine. Astfel că solista, care a fost una dintre juratele de la Eurovision, ne-a povestit în culisele TVR ce se mai întâmplă în perioada următoare cu viața ei și ce urmează din punct de vedere muzical.  

Alexandra Ungureanu stă cu mama ei, după o perioadă mai dificilă în dragoste
Alexandra Ungureanu stă cu mama ei, după o perioadă mai dificilă în dragoste
  • Click!: Cum ești perioada aceasta, Alexandra?

Alexandra Ungureanu: Am mai mari emoții decât concurenții de la Eurovision, sunt foarte destabilizată de acest context. Cred că e mai simplu să fii concurent, ai o piesă, mergi până la capăt și în aia crezi. Aici, ca jurat, trebuie să le întorci pe toate părțile.

Ai avut un concurent preferat?

Am avut și concurenți preferați, am concurenți preferați în afara contextului Eurovision, revelații ale acestui show, cu tot ce pot oferi artistic, pachet, prezență scenică, dar care nu au neapărat cele mai fericite piese pentru Eurovision. Sunt producții faine pe care le-aș prefera ca reprezentare a României pentru că sunt un artist care vrea să țină pasul cu ei și țin la produsele care sună a 2022.

În același timp, Eurovisionul propune o altă rețetă și sunt de luat în calcul voce, prezență scenică, piesă, capacitatea de a cânta bine, oricând, la orice oră și-n apă și pe uscat și cu capul în jos.

  • Tu ce planuri muzicale ai după Eurovision?

Și eu pregătesc foarte multă muzică, mai puțin pe tv anul ăsta, rămân doar pe online cu proiectul meu Duet cu Alexandra. Și uite așa, că de la începutul anului s-au adunat de nicăieri vreo 5 piese care au venit spre mine și mă organizez, Doamne ajută să fie pace și bine, că acum o săptămână nu mi-a ars de nimic, am zis că gata, murim, ne îngropăm din cauza războiului.

Dar cât mai pâlpâim eu vreau să fiu veselă, să profit de orice moment. Sunt o luptătoare, dar nu cred că mă vezi pe mine cu pușca în linia întâi. Poate voi lansa din nou ceva cu Moga, vedem.

  • O iei și pe mama ta ca la Asia Express, că și ea e o luptătoare...

Mama cred că ar rupe tot. I-ar termina pe ruși nervos. Ea este bine, voia să vină și ea la spectacolul Eurovision, dar uite că e cu cățelușii acasă, două băbuțe, cu boli, cu diferite situații...

  • Te vezi jurată la un alt concurs, gen Vocea Romaniei sau altceva, după Eurovision?

Nu m-aș mai arunca prea mult într-un concurs nici ca juriu, nici ca și concurentă, este o expriență care mi-a fost utilă, m-a onorat foarte mult această invitație chiar neașteptată din partea Televiziunii Române și sper că am făcut față cu brio. Uite, colegul Mihai Trăistariu zicea că n-aveam ce să caut acolo.

  • Și îi porți pică acum?

Nu-i port nicio pică. Eu l-am invitat la Duetele mele...

  • Să ne întoarcem la tine... te-ai mutat până la urmă?

Nu, durează. Tot mi se spune că nu e gata. Sper că până în Paște mă mut în casa mea. Acum eu sper ca până se termină războiul să mă mut.

  • Stai în continuare cu mama ta?

Păi cu cine să stau? Era ideal să stau în chirie, dar cred că ne ajută foarte mult legătura noastră și mai ales în această perioadă. Suntem bine în acest moment. De sărbătorile astea am avut o perioadă mai dubioasă în dragoste, deci timingul este perfect calculat pentru toate aspectele din viața mea, ca să se echilibreze totul.

  • Te mai întreabă lumea de mama ta, că tot a devenit populară?

Da, și e cerută peste tot. Dar a zis că nu mai vine cu mine, atâta timp cât mai există o șansă să mă mărit... nu mai vine.

  • Dar te mai măriți?

Dar nu-mi trebuie mie măritiș. Dar îmi trebuie să fiu fericită. Nu m-am măritat nici cu muzica. Dar vreau să mă îndrăgostesc nebunește...

  • Nu a apărut Cupidon?

Se lasă greu. În ultima vreme am avut atâtea de bifat, încât nu știu de ce nu se mai întâmplă odată.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net