Asia Express sezonul 4. Părinții Alexandrei Ungureanu, diagnosticați cu cancer, simultan. Solista și-a salvat mama, dar și-a pierdut tatăl

Ultima actualizare:

    Alexandra Ungureanu și mama eifoto: Antena 1
Alexandra Ungureanu și mama eifoto: Antena 1

Puțini știu drama prin care a trecut Alexandra Ungureanu în urmă cu 14 ani, când ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer, în aceeași perioadă. Dacă mama Alexandrei a ieșit învingătoare în lupta cu cancerul, tată ei s-a stins din viață răpit de nemiloasa maladie. Solista e convinsă că la "Asia Express", mama îi va fi cel mai important sprijin.

Alexandra Ungureanu (39 de ani) se pregătește să plece în aventura vieții ei! Solista a acceptat provocarea de a participa la Asia Express sezonul 4, alături de mama ei, Anca. Alexandra Ungureanu are o legătură specială cu mama ei, de care este nedespărțită. Solista a trăit o dramă în urmă cu 14 ani, atunci când ambii ei părinți au fost diagnosticați cu cancer. Mama ei a reușit să învingă cancerul, însă tatăl ei a pierdut lupta cu aceeași maladie. Anca, mama Alexandrei, a avut cancer de col uterin, iar tatăl, cancer de colon, ambii fiind bolnavi în același timp.

Alexandra Ungureanu: "Mă ascundem în culise să plâng"

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a povestit Alexandra abia în 2013, pentru „Poveștiri Adevărate”, de la Acasă TV.


    Alexandra Ungureanu, alături de părinții eifoto: arhivă personală
Alexandra Ungureanu, alături de părinții eifoto: arhivă personală

În perioada în care tatăl ei se lupta pentru viaţă, Alexandra a trecut prin clipe de coşmar şi plângea pe unde apuca. „Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista. Alexandrei i-a mai rămas doar mama, cu boala căreia a luptat până în pânzele albe. Cele două sunt acum nedezlipite, iar Alexandra are grijă ca mamei ei să nu-i lipsească niciodată nimic.

Alexandra Ungureanu: „Mama poate să convingă pe oricine de orice”

Înainte de plecarea în aventura „Asia Express”, Alexandra și mama ei au mari emoții. „Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie, mama e superbă și e un om foarte mișto și sper ca lumea să o cunoască așa cum e, ea are temerea asta că e învățătoare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs”, a spus Alexandra Ungureanu la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Cântăreața speră ca în aceast concurs să-și învingă frica de înălțime, dar și de spațiile închise, cu ajutorul mamei ei, cu care e sigură că va face o echipă de excepție. ”Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut. O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare, eu cred că e genul de om care poate să covingă pe oricine de orice”, a mai spus Alexandra Ungureanu la Antena Stars.

Citește și:

Asia Express sezonul 4. Cum a reacționat Irina Fodor când a aflat că îi va lua locul Ginei Pistol. I-a "suflat" două emisiuni

Asia Express sezonul 4. Cine este Lorelei Bratu, cel mai cunoscut model plus size din România

Asia Express sezonul 4. Cine e Zarug și cu ce se ocupă. A șocat la "Chefi la cuțite" cu tocurile și cu discursul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net