Alexandra Ungureanu: „Puteam fi măritată și cu trei copii”

Ultima actualizare:

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Fosta câștigătoare Bravo, ai Stil! are o carieră frumoasă, fiind o artistă foarte apreciată de public. Pentru cântăreață, muzica înseamnă totul și, de-a lungul vremii, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și îndeplini cea mai arzătoare dorință, aceea de a fi pe scenă.

Alexandra Ungureanu, artista
Alexandra Ungureanu, artista

Alexandra Ungureanu trăiește pentru muzică!

Artista a cochetat cu muzica de când era mică și a făcut toate sacrificiile necesare pentru a-și continua pasiunea. Extrem de ambițioasă, fetița cea inocentă îndrăgostită de muzică s-a transformat într-o femeie cu o carieră de succes, semn că toate alegerile pe care le-a făcut au fost potrivite și au ajutat-o să-și împlinească dorința de a fi în fața publicului. Însă, ce ar fi fost dacă nu era muzica în viața sa? Ce ar fi ales Alexandra Ungureanu dacă pasiunea pentru artă nu era atât de intensă?

Citește și: EXCLUSIV! Mihai Traistariu, în scandal cu Alexandra Ungureanu! «M-ai făcut obsedat?! Într-o zi o să câștig Eurovision!»

Reporterii Click! au aflat răspunsul chiar de la Alexandra Ungureanu! „Eu am făcut ASE-ul, am făcut finanțe și control de gestiune. Numai când spun asta sună super plictisitor. Puteam să profesez în domeniu, să mă fi dus într-o altă țară, poate eram măritată și aveam trei copii acum.” , a spus, amuzată, cântăreața.

Alexandra Ungureanu susține că meseria de artist a învățat-o să fie a schimbat-o foarte mult și a ajutat-o în dezvoltarea sa. „Eu sunt mai sobră, dar cu muzica am mai ieșit din zona mea de confort.” susține vedeta.

Iată și: Alexandra Ungureanu: «Încă locuiesc cu mama! Cred că i-ar termina și pe ruși nervos»

Alexandra Ungureanu a fost pasionată de muzică încă de când era mică. Aceasta a început la 6 ani să ia lecții de pian și canto. De-a lungul timpului, artista a participat la diverse concursuri, unde a câștigat numeroase premii.

Cariera muzicală a îndrăgitei artiste

Cântăreața a colaborat cu nume mari din industria muzicală, printre care Dinu Giurgiu, Ionel Tudor, Adrian Despot, Marius Țeicu sau Cornel Ilie. Începând cu anul 2001, Alexandra Ungureanu a început colaborarea cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea unor melodii precum: „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”.

Vezi și: Război! Alexandra Ungureanu: „Am blocat-o pe Tonciu pe Instagram!”

În 2003, artista obține locul al treilea la Selecția Națională pentru concursul muzical Eurovision, cu piesa „Make this love come true”, după care a reprezentat România la festivalul Cerbul de Aur.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, ea e pasionată de modă, în 2021 participând la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a obținut primul loc. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net