Război! Alexandra Ungureanu: „Am blocat-o pe Tonciu pe Instagram!”

Ultima actualizare:

Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu sunt în război! Deși la ultima ediție a concursului” Bravo, ai stil! Celebrities!”, unde au participat, cele două păreau că s-au despărțit prietene, iată că adevărul este altul! Alexandra Ungureanu a blocat-o pe Andreea onciu pe rețelele socializare, după ce aceasta a jignit-o grav într-o emisiune de televiziune.

Alexandra Ungureanu a blocat-o pe Andreea Tonciu pe Instagram Sursa: Instagram
Alexandra Ungureanu a blocat-o pe Andreea Tonciu pe Instagram Sursa: Instagram

Alexandra Ungureanu a pus-o la respect pe Andreea Tonciu după ce aceasta a făcut declarații defăimătoare la adresa solistei într-o emisiune de televiziune.

Fostele colege de la „Bravo, ai stil!Celebrities!” se ignoră acum pe rețelele de socializare, după ce Alexandra, în urma unui puseu de nervi, a blocat-o pe Andreea Tonciu pe Instagram.

De la ce a început războiul între dive?

Prezentă la podcastul „Detectorul de minciuni” al Oanei Radu de pe canalul de Youtube theXclusive, Alexandra Ungureanu a povestit pe larg de la început războiul cu Andrea Tonciu.

Am scurte momente în care sunt extrem de impulsivă și fac un gest fără să mă gândesc, în 30 de secunde. Andreea a apărut cu sora ei într-o emisiune și m-a distrat cum a pus problema, uitând tonul pacifist în care încheiasem totuși sezonul. A zgândarit-o ceva și și-a adus ea aminte de războiul pe care l-am avut și care din punctul meu de vedere s-a terminat de mult.

A spus despre mine niște lucruri, din care se vedea că are râcă pe mine. A zis că sunt artistă, dar știm noi la ce! Dubios! Și ca nu am voce! Astea sunt ultimele lucruri pe care ar putea cineva să le zică despre mine. Putea să fie, totuși, mai inventivă, mai creativă, aș fi râs. Am blocat-o imediat pe Instagram, dar după mi-a părut rău!”, a declarat solista, la „Detectorul de minciuni”.

„Mai am și acum bani din premiu!”

Alexandra Ungurenau a câștigat 100.000 de lei la Kanal D, în finala ultimei ediții a show-ului „Bravo, ai stil, Celebrities!”. După competiția în care și-au aruncat de multe ori cuvinte grele, Alexandra și celelalte concurente au rămas prietene. Solista a dezvăluit ce a făcut cu banii câștigați în decembrie 2020.

Mai am încă bani din marele premiu. Banii au intrat pe un card, acolo mai erau și alți bani. Am cheltuit pe mobilarea noului meu apartament. Dar mai am încă bani, pentru că am fost deșteapă și am mai facut si bartere”, a spus Alexandra.

“ Un admirator mi-a cerut ciorapii să-i miroase”

După competiția „Bravo, ai stil! Celebrities!”, cântăreața s-a ales și cu mulți admiratori. Unii au îndrăznit chiar să-i facă propuneri indecente pe rețele de socializare.

Este un băiat care m-a întrebat dacă port dresuri. Eu nu prea port. Mi-a cerut dacă vreau să-i dau o pereche de ciorapi pentru că are un fetiș ca să-i miroase. Mi s-a părut distractiv”, a mai povestit vedeta.

Solista Alexandra Ungureanu (40 de ani) a reușit să pună mâna pe premiul de 100.000 de lei, la ultima Gală ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de Kanal D. Competiția a fost una acerbă, bătălia dându-se în marea finală între Alexandra și Theo Rose, ambele cântărețe fiind extrem de populare în rândul publicului votant. Alexandra a fost cea care a plecat acasă cu trofeul și cu banii, după mai multe ediții pline de scandaluri și acuze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net