Cum a arătat ținuta Alexandrei Ungureanu cu care a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil
Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurenta a fost aleasă în cadrul Galei de sâmbătă, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, dupa o bătălie extrem de strânsă cu altă concurentă foarte iubită de public, Theo Rose. Iată cum a arătat ținuta pe care a purtat-o artista și care i-a adus marele premiu de 100.000 de lei.

În marea finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, șase personalități puternice au dat ultima bătălie stilistică, pentru marele titlu și premiul pus în joc. Telespectatorii au decis ca Alexandra Ungureanu să fie cea mai stilată celebritate din România, iar aceasta a intrat în posesia cecului de 100.000 de lei și a titlului pentru care a luptat întreaga competiție stilistică.

Cu un procentaj de 50,3%, Alexandra Ungureanu a fost favorita publicului, aceasta fiind urmată îndeaproape în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%.

Ce ținută a purtat Alexandra Ungureanu în marea finală

Alexandra Ungureanu a câștigat emisiunea "Bravo, ai stil", iar pentru acest lucru a trebuit să aibă cea mai bună ținută și moment. Iată cum a arătat Alexandra Ungureanu.

Theo Rose a făcut o impresie foarte bună la Bravo, ai stil
Theo Rose a făcut o impresie foarte bună la Bravo, ai stil

Nici celelalte concurente nu au fost mai prejos, iar ținutele lor au fost impecabile. Deși nu au reșit să câștige premiul cel mare, au fost foarte apreciate de telespectatori, care le-au votat în număr foarte mare.  

În prima etapă eliminatorie Andreea Tonciu, Oana Radu și Cristina Siscanu s-au aflat la duel, cea din urmă concurentă a fost prima celebritate eliminată, cu un procentaj de doar 0,8%. Oana Radu a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de aseară, acumulând un procentaj de doar 1,4%. Caruselul emoțiilor le-a purtat, în continuare, pe cele patru celebrități rămase în lupta pentru marele premiu – Andreea Tonciu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu și Theo Rose.

Celebra artistă Theo Rose a fost la un pas să câștige emisiunea, ea pierzând la doar câteva voturi distanță. 


    Theo Rose a făcut o impresie foarte bună la Bravo, ai stil
Theo Rose a făcut o impresie foarte bună la Bravo, ai stil

Deea Codrea a părăsit și ea competiția. Aceasta a acumulat un procentaj de doar 9,1%, iar Andreea Tonciu a fost cea de-a patra finalistă eliminată, cu 16,6% din voturi. Bătălia finală, extrem de strânsă, pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România și premiul în valoare de 100.000 de lei s-a dat între Theo Rose și Alexandra Ungureanu. Situația voturilor s-a schimbat de la minut la minut, la un moment dat, cele doua concurente aflându-se la egalitate ca numar de voturi. Într-o tensiune uriașă, Alexandra Ungureanu a câștigat cel de-a șaselea sezon al emisiunii și a fost încoronată cea mai stilată celebritate din România.

În competiția stilistică, Alexandra Ungureanu a abordat diferite stiluri vestimentare, a pus în scenă momente artistice inedite, surprinzând prin curajul abordărilor, și a îmbrățișat de fiecare dată provocările venite din partea celor trei jurați ai emisiunii.

Nici Andreea Tonciu, cea care a fost eliminată pe locul 3 nu și-a dezamăgit fanii. Ea a purtat o rochie albă și a avut parte de un moment spectaculos. 

Cine este Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu s-a remarcat în industria muzicală printr-o voce unică și apariții iconice, dar și prin  colaborările cu unii dintre cei mai mari artiști din România. Începând cu anul 2001, ea a colaborat cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de ține”. În 2004, a devenit vocea formației Crush. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007). La intrarea în competiția de la Kanal D, Alexandra Ungureanu spunea că îmbrățișează cu emoție experiența de concurentă în cadrul show-ului și, în același timp, o vede ca pe una dintre provocările uriașe ale carierei sale. A impresionat în timpul show-ului cu aparițiile sale impecabile, cu alegeri stilistice inspiraționale, dar și prin discursul echilibrat. 

cub ioana nastase png
cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre