Alexandra Ungureanu vrea să înfieze un copil după ce s-a despărțit de iubit

Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a vorbit, în premieră, despre ultima sa relație de iubire. Cântăreața recunoaște că a trăit o poveste de dragoste toxică și că nu va trece prea curând peste bărbatul iubit. Cu toate acestea, e pregătită să facă o schimbare importantă și să devină mamă.

alexandra ungureanu jpg
Alexandra Ungureanu vrea să înfieze un copil după ce s-a despărțit de iubit

Alexandra Ungureanu nu se considera o persoană neapărat norocoasă, pe plan amoros, căci relațiile pe care le-a avut nu au fost tocmai sănătoase. Ultimul bărbat cu care s-a iubit a lăsat urme adânci în sufletul vedetei, căci aveau o compatibilitate incredibilă, însă iată că nu a fost suficient. Solista mărturisește că a avut o relație toxică, tradusă în numeroase despărțiri, urmate de împăcări intense.

Citește și Alexandra Ungureanu și-a dat pe față cu carbon ca să arate impecabil la Asia Express. Ce trucuri a mai folosit la salon

Alexandra Ungureanu, despre relația toxică din care a ieșit: „Nu puteam trăi unul fără altul”

Doi ani a fost împreună cu cel pe care a ales să îl păstreze anonim, timp în care a realizat că încă mai are multe lecții de învățat. Alexandra Ungureanu susține că fostul său iubit a marcat-o și explică motivul pentru care a fost atât de atașată de el.

„Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul. Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta”, a spus vedeta, în emisiunea Teo Show.

stanga
dreapta
alexandra ungureanu 2 JPG
alexandra ungureanu si cateii JPG
alexandra ungureanu jpg
alexandra ungureanu bravo jpg
alexandra ungureanu 5 JPG
eurovision romania 2022 alexandra ungureanu jpeg
foto1 alexandra ungureanu   bravjjes   foto dan niculescu copy jpeg
alexandra ungureanu png
1 alexandra ungureanu si catalin maruta jpg jpeg
7 alexandra ungureanu a castigat bravo ai stil celebrities 3 jpg jpeg
alexandra ungureanu si mama ei jpeg
catalin maruta alexandra ungureanu jpeg
8 alexandra ungureanu a castigat bravo ai stil celebrities 2 jpg jpeg
2 alexandra ungureanu a castigat bravo ai stil celebrities 8 jpg jpeg
alexandra ungureanu png
9 alexandra ungureanu a castigat bravo ai stil celebrities 1 jpg jpeg
Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities jpeg
alexandra ungureanu jpg jpeg
Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil jpeg

Chiar dacă e proaspăt despărțită, Alexandra e gata să devină mamă. Vrea să înfieze un copil

În ciuda faptului că nu a avut parte de o relație tocmai fericită, Alexandra Ungureanu a transmis că își dorește să devină mamă. Până acum, la 40 de ani, nu se gândea neapărat la posibilitatea de a face un copil, dar iată că trecerea timpului i-a schimbat considerabil percepția. În acest sens, cântăreața se gândește serios să adopte un copil, în condițiile în care nu l-ar putea face pe cale naturală.

Citește și Asia Express sezonul 4. Părinții Alexandrei Ungureanu, diagnosticați cu cancer, simultan. Solista și-a salvat mama, dar și-a pierdut tatăl

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a mai declarat Alexandra Ungureanu, în emisiunea citată.

Alexandra Ungureanu cântă încă din copilărie, a participat la „Cerbul de Aur” și s-a clasat pe locul al treilea la selecția pentru Eurovision, la începutul anilor 2000. În ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost încununată câștigătoare și, ulterior, a primit propria emisiune pe canalul de YouTube „The Xclusives”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg