Cât de îndrăgostită este Alina Pușcaș de soțul ei! Imagini fierbinți din vacanța în Marbella!

De când este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu (49 ani), Alina Pușcaș (39 ani) este mereu cu zâmbetul pe buze. Așa a fost vedeta și în vacanța de familie petrecută în Spania, la Marbella, acolo unde Alina Pușcaș și-a arătat corpul de topmodel.

Mamă a trei copii, Alina Pușcaș are și ea un trup de sirenă. Prezentoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 are un soț care îi pune lumea la picioare, de care este îndrăgostită lulea, mai ales că l-a pupat și sărutat non-stop în vacanță.

S-ar putea să îți placă:  Alina Pușcaș, dezlănțuită la petrecerea lui Codin Maticiuc! S-a sărutat cu o artistă de față cu soțul! (FOTO)

"Just US! (N.R.: Doar noi!) Așa să ne țină până la acele adânci bătrâneți (dacă sunt acelea frumoase)", a fost mesajul care a însoțit pozele din vacanță  "lansate" de vedetă pe internet.

Alina Pușcaș, răsfățată de soț

Medicul Mihai Stoenescu câștigă foarte bine așa că îi face toate poftele frumoasei sale soții. Cei doi au fost într-o vacanță perfectă în Marbella, acolo unde, conform fotografiilor postate de vedetă pe rețele de socializare, au fost numai lapte și miere, mai precis, răsfăț total. Zâmbetul larg al Alinei și privirea de femeie îndrăgostită spun totul. Nici nu ai zice că cei doi sunt părinți și au trei copii acasă, un băiat și două fete, minunile din viața lor.

Nu rata nici: Alina Pușcaș, într-un minijup «periculos» pe străduțele din Voluntari: «Eram convinsă că urmă să fiu răpită»

Alina Pușcaș a devenit mamă pentru prima dată în anul 2015, atunci când l-a născut pe Alexandru. Peste doi ani, în 2017, vedeta și soțul ei au devenit părinții unei fetițe, Melissa Antonia, urmând ca mai apoi, în august 2019, Alina Pușcău să mai nască o fetiță, pe Iris, cel de-a treilea copil al său.

Frumoasa vedetă, actriță și prezentatoare TV s-a căsătorit cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu pe data de 17 iulie 2017, nunta fiind organizată cu doi ani mai târziu, în anul 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net