Alina Pușcaș, dezamăgită de vacanța în Ibiza: «Nu m-a dat pe spate»

Ultima actualizare:

Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stonescu, au plecat într-o scurtă vacanță departe de România. Destinația aleasă a fost Ibiza, însă odată ajunși acolo socotelile de acasă nu s-au mai potrivit cu cele din târg! Vedeta și-a spus oful pe contul personal de Instagram și a comparat plaja din Ibiza cu cea din Mamaia. 

image

Alina Pușcaș și Mihai Stonescu au dorit să se bucură de vremea frumoasă și de distracțiile pe care le are de oferit Ibiza. Odată ajunși acolo, au fost uimiți să constate că starea plajelor este deplorabilă și că acestea sunt pline de mucuri de țigară.

Citește și: Alina Pușcaș, vacanță ruinată! Ce a pățit prezentatoarea 

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva" a dat glas nemulțumirilor sale și a povestit urmăritorilor de pe Instagram peisajul dezolant pe care l-a văzut. 

Alina Pușcaș se bucură de vremea bună din Ibiza
Alina Pușcaș se bucură de vremea bună din Ibiza

„Salutări din Ibiza. (...) E drăgut, ce să zic, încă sunt la prima zi de sedere aici. Ideea e ca mie îmi place oriunde văd un palmier, plajă și soare. (...) Trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent era o plajă foarte murdară, nu mă așteptam absolut deloc. Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate. Sper să gasim o plajă mult mai drăgută, sper eu, cu apa aia de smarald", a povestit Alina Pușcaș. 

image

În ciuda faptului că Alina a fost nemulțumită de starea plajelor, nu a renunțat la gândul de a transforma vacanța într-o amintire frumoasă. Ulterior, a revenit cu mai multe imagini și judecând după cadrele surprinse este cert că a reușit să lase supărarea în urmă!

Vezi și: Alina Pușcaș, îndrăgostită ca în prima zi de medicul Mihai Stonescu 

Alina Pușcaș și Mihai Stonescu s-au căsătorit în anul 2019 

Alina Pușcaș și medicul Mihai Stoenescu formează un cuplu de peste șase ani, dar sunt căsătoriți din anul 2019. Împreună au trei copii și o relație privită cu admirație de către cei din jur. 

Atunci când nu își petrece timpul acasă cu Mihai și copiii pe care îi are, Alina Pușcaș muncește din greu la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva", unde coprezentator îi este Pepe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net