Surpriză mare pentru fanii „Te cunosc de undeva”, sezonul 18. Cine a câștigat premiul de 15.000 de euro

Sezonul 18 „Te cunosc de undeva” a avut o finală cu totul explozivă! Fanii emisiunii au putut vedea, în ultima „bătălie”, cele mai tari 4 cupluri de artiști: Emi și Cuza, WRS și Emilian, Connect-R și Shift și Jo și Liviu. Dintre aceștia, reprezentantul României la Eurovision, WRS și Emilian, au fost cei câștigători. Ei au obținut premiul de 15.000 de euro!

Marea finală a sezonului 18 „Te cunosc de undeva” a fost cât se poate de strânsă. Artiștii au luptat pentru premiul de 15.000 de euro pus în joc și pentru titlul de câștigători. 

WRS și Emilian, marii câștigători „Te cunosc de undeva”

Transformările celor doi artiști au fost atât pe placul juraților, cât și pe placul celor care nu au apucat să ajungă în marea finală. Deși lupta a fost destul de strânsă, marii  câștigători au fost WRS și Emilian! Personajele în care s-au metamorfozat cei doi au fost apreciate pe deplin, iar acest lucru le-a adus, firește, premiul de 15.000 de euro.

„Mulţumim că ne-aţi cooptat în această echipă minunată. Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna!”, a spus WRS. 

„Ne bucurăm din suflet că am reuşit să câştigăm sezonul cu numărul 18. Nu îmi vine să cred, abia peste câteva zile cred că voi realiza cu adevărat ce s-a întâmplat aici. Vă iubesc pe toţi şi de la fiecare dintre voi cred că am învăţat câte ceva! Si sunt foarte mândru de tine, WRS!

Vreau în primul rând să-i mulțumesc lui WRS pentru că de-a lungul acestui sezon am învățat foarte multe lucruri de la el, faptul că perfecționismul este o sabie cu foarte multe tăișuri, în care m-am tăiat de foarte multe ori în această emisiune și cu care l-am tăiat și pe el. Ce am mai învățat a fost faptul că un moment perfect este format de frumusețea imperfecțiunilor umane și de asta sunt cel mai mândru”, a spus și Emilian, extrem de fericit. Desigur, premiul de 15.000 de euro a fost donat de cei doi artiști pentru o cauză nobilă, iar trofeul pe care l-au primit l-au adăugat lângă multe altele de care au avut parte, în cariera lor. 

WRS și Emilian au câștigat TCDU, sezonul 18
WRS și Emilian au câștigat TCDU, sezonul 18

Citește și - Personajul pe care nu-l vei recunoaște de la ”Te cunosc de undeva”. Deghizarea absolută

Andreea Bălan, mesaj de felicitare pentru cei doi

Mulțumită de parcursul concurenților, Andreea Bălan a vorbit despre cei doi câștigători, pe care i-a felicitat pentru abilitățile lor artistice. 

„Au fost multe momente emoționante în emisiune. Momentul vostru le-a întrecut pe toate. Sunteți foarte talentați”, a spus juratul „Te cunosc de undeva”.

La fel de impresionată a fost și Ozana Barabancea, cea care a prins „bilete” în primul rând la show-ul Disturbia, interpretat de cei doi artiști. Fericită de parcursul lor, artista le-a făcut cel mai frumos compliment. 

„Vă felicit pe amândoi. Pentru mine, sunteți un spectacol de gală”, a spus Ozana Barabancea, către WRS și Emilian. 

Transformarea din marea finală a fost, pentru WRS și Emilian, decisivă. Cei doi au intrat în pielea personajelor de la Disturbia - Sound of Silence, iar această transformare le-a adus punctajul maxim. Atât interpretarea, cât și prezența scenică au fost aplaudate și de jurați, dar și de ceilalți concurenți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net