Începe semifinala „Te cunosc de undeva”. Pepe: „Vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor!”

#Te cunosc de undeva

Semifinala celui de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva” se anunţă a fi una cu mari emoţii pentru cele 7 cupluri de artişti care luptă pentru un loc în marea finală a show-ului.

Juriul „te cunosc de undeva”
Juriul „te cunosc de undeva”

De data aceasta, pe lângă votul juriului şi cele 5 puncte pe care concurenţii şi le acordă între ei, cea mai importantă notă va aparţine publicului prezent pe platoul de filmare, care poate răsturna orice clasament.  

Dacă Jo şi Liviu Teodorescu, prin câştigarea ultimei gale, şi-au asigurat un loc în mare finală, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte 7 cupluri ale transforming show-ului de la Antena 1, care vor trăi cu mari emoţii verdictele: „Concurenţilor le vor bate rău inimile în această seară, pentru că vor trece de 3 ori prin chinul aflării rezultatelor şi al schimbărilor de clasament: întâi juriul, apoi notarea dintre ei şi, în cele din urmă şi cel mai important, nota publicului, care poate răsturna orice clasament!”, a dezvăluit Pepe, în vreme ce Alina a completat: „La fel ca juriul, publicul poate acorda note între 5 şi 11, iar punctajele obţinute pot fi uriaşe şi pot schimba clasamentul!”.

Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii emisiunii „Te cunosc de undeva”
Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii emisiunii „Te cunosc de undeva”

Cine sunt cele 3 cupluri de artişti care vor concura alături de Jo şi Liviu Teodorescu în finala „Te cunosc de undeva” şi ce momente încărcate de emoţie au pregătit concurenţii pentru semifinala transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla sâmbătă aceasta, 10 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

În episodul 13, din data de 3 decembrie 2022, a emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 18, Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Bono și Mary J Blige și au interpretat piesa "One". În aceeași ediție, Sore și Emma, de la Z,u s-au transformat în Katy Perry  pentru a interpreta piesa "Roar".  O altă transformare spectaculoasă, din ultimul episod i-a avut ca protagoniști pe Connect-R și Shift. Ei s-au transformat în Smiley și Uzzi și au interpretat piesa "În lipsa mea".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
facebook messenger jpeg
cub Otniela png
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
baza inalt jpg
gunter jpg
codruta began jpg
Alin Chirilă webp
cub alexandra dinu png