Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Mie îmi place să iubesc”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O pleiadă de vedete care au defilat pentru designeri cunoscuți și au făcut senzație în ținute care mai de care mai sofisticate. Andreea Bălan a prezentat pentru designerul Anca Manea și a fost vedeta colecției sale, îmbrăcând o frumoasă rochie albă de mireasă, accesorizată pe cap cu o diademă de poveste.

Andreea Bălan, în rochie de mireasă

Click! a surprins-o pe jurata “Te cunosc de undeva” imediat după ce a ieșit de la prezentare, așa că Andreea Bălan ne-a mărturisit cât de bine se simte în ținuta pe care a purtat-o și cât de mult îi place să fie mireasă! 

Citește și: Andreea Bălan, scandal mare la „Te cunosc de undeva”. Pe ce vedetă a răbufnit blondina

Artista era foarte fericită, cu zâmbetul pe buze și părea că se simte în elementul ei. De altfel, vedeta a promis că își va ține viața privată departe de ochii curioșilor de acum încolo, însă nu își ascunde intențiile de a-și face o nouă familie și a păși din nou la altar.

Vezi și: George Burcea, în lacrimi! Ce l-a dezamăgit pe celebrul actor la producția „Wednesday”

Andreea, în această seară ai fost o frumoasă miresică!

Sunt o mireasă frumoasă, îmi place să fiu mireasă și mi-a plăcut să defilez!

Ai zis că te mai căsătorești o dată, nu?

Vorba vine! Da! Mie îmi place să iubesc, așa că cine știe…

Tu cum ești acum?

Eu sunt foarte bine!

Cum te prind sărbătorile, de fapt?

Foarte fericită!

Ce faceți de Crăciun?

De Crăciun suntem acasă, de Revelion am cântări și în ianuarie plecăm în vacanță, ca de obicei. Bineînțeles că vom pleca într-o destinație caldă, la piscine. Noi alegem hotelurile  în funcție de piscine. Fetele aleg hotelurile, adică câte piscine au hotelurile, acolo mergem.

Ce așteptări sau pretenții au fetițele tale de la Moș?

Clarița vrea o coadă de sirenă și Eluța tot ce se poate cu Elsa și Ana, dar e foarte greu să găsesc o coadă de sirenă.

Cât de exigență ești tu, cheltui mult pentru fete?

Nu e nevoie să le cumpăr eu deoarece avem foarte mulți prieteni și colaboratori care ne trimit, avem două camere de jucării și nu sunt exigentă deloc. Le iubesc și vreau să fie foarte fericite!

Ce îți dorești pentru tine în 2023?

Să fie la fel de frumos ca și anul acesta, multe proiecte, “Te cunosc de undeva”. Începe  America Express, deci o să fie  bine anul următor.

Ce ți-a plăcut cel mai mult la America Express?

Oamenii! Oamenii pentru că intrăm în contact cu oamenii, evident, în fiecare seară când trebuia să ne cazăm la ei și aflam poveștile lor și aveau povești de viață  uluitoare. Și te întorci de acolo mult mai umil și mult mai recunoscător pentru ceea ce  ai.

Tu te înfometezi ca să arăți bine? Că se practică…

Eu, mănânc de rup. Mănânc de două-trei ori pe zi un singur fel de mâncare, dar nu mă înfometez deloc. Eu arăt așa pentru că fac sport în fiecare zi. Nu am timp să mă duc la sală. Fac sport acasă, câte o oră pe zi, abdomene, picioare, brațe. Am gantere, am săculeți!

Ce îți dorești tu de la Moș Crăciun?

Eu îmi doresc de la  Moș Crăciun sănătate, ca să pot să le fac pe toate!

 Artistei nu i-a mers bine în prima căsnicie 

Andreea Bălan (38 ani) l-a cunoscut pe tatăl fetițelor sale, George Burcea (34 ani), în 2014 și s-au căsătorit cu actorul în anul 2017, în America, pe o plajă din California, cei doi fiind super fericiți pe atunci.

Nunta și cununia religioasă au avut loc în 2019, iar cei doi au împreună două fetițe superbe, pe Ella, născută în 2016 și pe Clara, care a venit pe lume în anul 2019, atunci când artista a și avut probleme de sănătate la naștere, când Andreea Bălan a făcut un stop cardiac și și-a speriat familia, prietenii și apropiații.

Din luna martie 2022, Andreea Bălan și George Burcea sunt oficial divorțați. Cântăreața este acum mamă singură, după câteva încercări de a-și reface viața, iar după participarea la Ferma de la ProTV, George Burcea este într-o relație frumoasă și de durată cu Viviana Sposub (25 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net