Prima imagine cu bebelușul Adrianei Lima. A devenit mamă pentru a treia oară!

Ultima actualizare:

Celebrul model Adriana Lima a născut un băiețel perfect sănătos, care este primul copil pe care îl are cu iubitul său actual, Andre Lemmers. Aceasta mai are două fiice, Valentina și Siena, din căsnicia cu Marko Jarić.

Adriana Lima a născut!
Adriana Lima a născut!

Deși a născut pe 29 august, Adriana Lima și-a anunțat fanii, printr-o postare pe Instagram, că a devenit mamă. În fotografie se vede bebelușul, iar în descriere modelul vorbește despre culoarea ochilor acestuia. 

Vezi și: Adriana Lima, show total în timpul unei prezentări de modă! A defilat cu burtica de gravidă la vedere

„Cyan este culoarea dintre verde și albastru în spectrul vizibil al luminii. Cyan este culoarea apelor din Bora Bora și Maldive, locuri care se află pe lista familiei noastre. Cyyan este acum culoarea noastră preferată ... culoarea ochilor băiețelului nostru.

Bine ai venit în lumea noastră, CYAN LIMA LEMMERS ~ 08/29/22", a scris Adriana Lima pe Instagram.

Citește și: Adriana Lima, apariție de senzație la Cannes! Și-a lăsat burtica la vedere într-o rochie fabuloasă

Adriana consideră că venirea pe lume a unui copil îți schimbă viața total.  ,,Momentul în care devii mamă se schimbă totul. Frumusețea și îngrijirea personală sunt trecute cu vederea uneori.

Odată ce fiicele mele au crescut, am realizat că ele copiază mult din ceea ce fac eu și din obiceiurile mele, și este important pentru mine să mă asigur că vor copia unele bune.

Încerc să e învăț să-și iubească corpul pe care îl au și să mănânce sănătos pentru ele, dar și să practice bunăstare mentală prin meditație.”, a spus Adriana Lima, într-un interviu acordat celor de la DailyMail.

 Adriana Lima, un super model apreciat la scară largă

Adriana Lima este unul dintre cele mai mari nume din lumea modei. Aceasta este originară din Brazilia și este cunoscută în mod special de la Victoria’s Secret. La vârsta de doar 15 ani a ieșit pe locul întâi la “Supermodel of Brazil” – Ford, iar un an mai târziu a fost pe locul doi la “Supermodel of the World”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net