Cele mai frumoase ținute de la Festivalul de la Veneţia. Penelope Cruz și Adriana Lima au arătat ca niște zeițe

Ultima actualizare:

    Penelope Cruz
Penelope Cruz

A fost potop de vedete la deschiderea oficială a Festivalului de Film de la Veneţia! Penelope Cruz, Adriana Lima, iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez şi legendara Helen Mirren au făcut senzaţie pe covorul roşu. Festivalul se desfăşoară între 1-11 septembrie.

Penelope Cruz a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Veneţia, la cei 47 de ani. Actriţa care joacă în filmul spaniol ”Mame Paralele”, în rolul lui Janis, speră ca juriul condus de Bong Joon Ho, în care se mai află Alexandru Nanau, Severio Costanzo, Virgie Efira, Cynthia Erivo, Sarah Gardon şi Chloe Zhao, să îi acorde un premiu în acest an. Penelope a purtat o rochie alb-negru, creată de Chanel la cea de a 78-a ediţie a festivalului.


    Fotomodelul brazilian Adriana Lima, 40 de ani Foto: Profimedia
Fotomodelul brazilian Adriana Lima, 40 de ani Foto: Profimedia

Fotomodelul brazilian Adriana Lima, în vârstă de 40 de ani, a făcut senzaţie într-o rochie de culoare roşie la care a purtat o pereche de tocuri înalte şi bijuterii din aur. Rochia i-a pus în evidenţă talia, fundul şi bustul generos. O altă prezenţă de senzaţie la festivalul de film a fost cea a iubitei lui Cristiano Ronaldo, fotomodelul Georgina Rodriguez, de 27 de ani.

Ea a purtat un blazer pe talie, tocuri argintii, un colier de diamante şi cercei generoşi. Deşi nu a vrut să poarte rochie, bomba sexy a impresionat cu bustul imens şi talia de viespe. Legendara Helen Mirren, de 76 de ani, a strălucit şi ea pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie argintie care i-a lăsat cu gura căscată pe spectatori. Mirren se află de aproape cinci zile în Veneţia, unde a participat inclusiv la spectacolul organizat de Dolce&Gabbana înainte de startul festivalului. Ea a fost însoţită de soţul ei, Taylor Hackford. Fotomodelul de origine portugheză, Sara Sampaio, de 30 de ani, a purtat o rochie de seară neagră, cu umerii goi şi a făcut tot posibilul ca fotografii prezenţi la eveniment să o pozeze doar din unghiurile care o avantajau.


    Fotomodelul portughez Sara Sampaion, de 30 de ani Foto: Profimedia
Fotomodelul portughez Sara Sampaion, de 30 de ani Foto: Profimedia

În acest an, la festivalul internaţional de film au fost invitaţi doi producători de film din Afganistan, Sahraa Karimi şi Sahra Mani, care vor ţine un discurs la 4 septembrie despre criza umanitară din Afganistan, cauzată de preluarea puterii de către talibani. În acest an, un premiu special îi va fi acordat regizorului italian Roberto Benigni, care va primi un Leu de Aur pentru întreaga lui carieră dedicată cinematografiei. Ca anul trecut, organizatorii au cerut tuturor invitaţilor să respecte restricţiile impuse de autorităţi pentru a preveni răspândirea COVID-19. În zona unde sunt ţinute festivităţile au fost amplasate 10 centre de testare pentru COVID-19 pentru a reduce la minimum riscurile de infectare. 


    Legendara Helen Mirren, 76 de ani Foto: Profimedia
Legendara Helen Mirren, 76 de ani Foto: Profimedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net