Adriana Lima, show total în timpul unei prezentări de modă! A defilat cu burtica de gravidă la vedere

Supermodelul Adriana Lima a făcut show total în timpul unei prezentări de modă, defilând cu burtica de gravidă la vedere. Lima urmează să devină mămică pentru a treia oară, sarcina ei fiind deja una avansată, însă acest lucru nu i-a îngreunat deloc mersul de model. Iată fotografiile care au făcut senzație!

Adriana Lima a defilat cu burtica de gravidă la vedere Foto: Arhivă
Adriana Lima a defilat cu burtica de gravidă la vedere Foto: Arhivă

Adriana Lima, în vârstă de 40 de ani, se pregătește să devină din nou mămică, bifând o apariție spectaculoasă după ce a dat marea veste. Supermodelul, care a fost catalogată printre cele mai frumoase femei din lume, nu își lasă însă în urmă nici îndatoririle profesionale în această perioadă, defilând de curând pentru celebra casă de modă Alexander Wang.

Adriana Lima a defilat cu burtica de gravidă!

Nu mai are sens să menționăm că modelul de origine braziliană a fost vedeta serii, urcând pe scenă cu burtica de gravidă la vedere, într-o rochie decupată special pentru ca viitoarea mămică să se mândrească cu noua ei formă fizică.

Fostul „îngeraș” de la Victoria's Secret a purtat o ținută neagră din cap până în picioare, accesorizată cu un machiaj de vampă de tipul „bad girl” și cizme mulate, în aceeași nuanță, peste genunchi.

Rochia i s-a potrivit mănușă, acest tip de croi decupat fiind în vogă în prezent, însă pe model a prins-o și într-una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, tăietura outfit-ului punându-i astfel în evidență burtica.

Adriana Lima și-a păstrat mersul exemplar, fără să se arate deranjată de kilogramele în plus pe care bebelușul i le-a făcut cadou. Din contră, urmând modelul Rihannei, Adriana și-a purtat mândră burtica, asemenea celui mai de preț accesoriu pe care l-ar putea avea vreodată.

Citește și: Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ani a făcut furori la plajă

Adriana Lima, mămică pentru a treia oară, de data aceasta de băiețel

Vedeta a anunțat de curând că ea și partenerul ei, Andre Lemmers, urmează să devină părinții unui băiețel, fiind prima oară pentru cuplu când trăiește această experiență. Adriana mai are însă două fiice din căsnicia anterioară cu jucătorul de baschet sârb Marko Jarić: Valentina are 12 ani, iar Sienna are 9 ani.

Fiicele ei sunt deja mari, într-adevăr, iar cel mai probabil modelul nu se gândea că va ajunge din nou la schimbat de scutece, însă bucuria măririi familiei întrece orice inconvenient, mai ales acum că Lima va vedea cum e să fie și mămică de băiețel.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net