Ținuta cu care Alina Pușcaș l-a ridicat pe Cheloo de pe scaunul iUmor. Delia a fost fascinată: „Superbă! Și intrarea, și rochia, și tot!”

Ultima actualizare:

Alina Pușcaș i-a lăsat mască pe toți cei prezenți în platoul iUmor. Frumoasa brunetă a venit îmbracată în Albă-ca-Zăpada, iar apariția ei i-a cucerit pe toți. „Superbă! Și intrarea, și rochia, și tot!”, a exclamat Delia.

Alina Pușcaș a furat show-ul la iUmor.
Alina Pușcaș a furat show-ul la iUmor.

Alina Pușcaș (36 ani) e o femeie și o mămică împlinită. Are acasă trei copiii, pe Alexandru (7 ani), Melissa (6 ani) și Iris (3 ani), dar și o relație fericită. Chiar dacă o vedem mereu blândă și veselă, asta nu înseamnă că frumoasa prezentatoare a show-ului de transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva" nu poate să nu înțepe și să glumească pe seama vedetelor de la Antena 1.

Alina Pușcaș, moment de excepție la iUmor: „Am venit aici ca la psiholog”

Emisiunea iUmor și-a continuat gala edițiilor speciale cu Gala de Poveste, iar la masa juriului s-a aflat și Alina Pușcaș, alături de Delia, Costel și Cheloo. Înainte să dezbată momentele petrecute pe scena show-ului de umor, vedeta i-a luat la roast pe jurați și prezentatori. Nu au scăpat nici câteva personaje cunoscute din lumea showbizului românesc. 

Trebuie să recunoaștem că Alina Pușcaș a furat tot show-ul încă din momentul în care și-a făcut apariția într-o rochie superbă.

Albă-ca-Zăpada a pășit pe scena iUmor cu încredere și pregătită să împărtășească lumii multe dintre ideile ei. Așa cum era de așteptat Delia, Costel, Cheloo, Șerban Copoț și Dan Badea nu au scăpat de binecunoscutul „tratament” al show-ului.

„Să revin la povestea mea, pentru că am venit aici ca la psiholog. Mă uit la voi și îmi dau seama că asta este sala de așteptare… Ce s-a întâmplat cu mine?! Știți? A venit o vrăjitoare să îmi dea un măr (…). Totul este nepotrivit în povestea mea!“, a spus prințesa, în rolul căreia va fi Alina Pușcaș.

Cheloo a sărit în ajutor pentru Alba-ca-Zăpada: „Am cărat acea trenă“

La finalul momentului, Costel și Cheloo au mers să o ajute pe Albă-ca-Zăpada să coboare treptele scenei și să ajungă la masa juriului iUmor.

„Consider că orice prințesă are nevoie de cineva care să-i care trena… că, altfel, n-ar mai fi prințesă. Am renunțat la libertatea mea proverbială și, serviabil, am cărat acea trenă“, a declarat Cheloo. „Albă-ca-Zăpada… superbă! Și intrarea, și rochia, și tot!“, a completat Delia.

Costel a fost primul care a rugat-o pe cunoscuta prințesă să-i răspundă la câteva curiozități.

„Albă-ca-Zăpada, am o întrebare! După ce v-ați căsătorit cu prințul, ați luat numele lui? Și… încă o întrebare: ați mai păstrat legătura cu piticii?“, a spus juratul iUmor.

Emisiunea din 18 decembrie e plină de alte surprize. Delia, Albă-ca-Zăpada, Costel și Cheloo vor fi vizitați și chiar luați la roast de Cenușăreasa, impersonată de Doina Teodoru, Făt Frumos și Ileana Cosânzeana, jucați de Lizzy și Cosmin Natanticu, Capra cu trei iezi, jucată de Magdalena Chihaia. Ana și Monica Odagiu vor da viață personajelor Elsa și Ana, Bogdan Drăcea – Batman, iar Alexandru Arnăutu Vraciu va fi Zmeul Zmeilor.

Momentele integrale, dar și alte surprize petrecute în timpul Galei de Poveste, telespectatorii le pot afla urmărind ediția specială iUmor, duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net