Lovitură dură pentru iUmor. Cheloo ar vrea să părăsească emisiunea de la Antena 1

După plecarea lui Bendeac, emisiunea iUmor ar putea rămâne fără un alt veteran din juriu. Cheloo ar fi avut o ieșire nervoasă și ar fi amenințat că acceptă oricând să fie înlocuit de producătorii celebrului reality show.

Lovitură dură pentru iUmor. Cheloo ar vrea să părăsească emisiunea de la Antena 1
Lovitură dură pentru iUmor. Cheloo ar vrea să părăsească emisiunea de la Antena 1

Cheloo vrea să părăsească iUmor. Ce l-a scos din sărite pe îndrăgitul rapper

În vârstă de 44 de ani, Cheloo se bucură de multă apreciere din partea fanilor. Stilul tranșant, direct, fără ocolișuri al juratului de la Antena 1 i-a adus o popularitate uriașă la iUmor. Dar, după ce a fost prezent la toate cele 13 sezoane ale reality show-ului, cunoscutul cântăreț de hip-hop e pregătit chiar să părăsească emisiunea. 

Incidentul care l-a scos din sărite a avut loc recent în timpul filmărilor pentru finala sezonului al 13-lea. Cheloo se pare că a făcut scandal, după ce l-ar fi deranjat unul dintre concurenți, Teddy Ștefănescu, conform cancan.

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor.

Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi precizat colegul Deliei și al lui Costel Bojog, potrivit surselor cancan prezente chiar la fața locului.

Cheloo, nervos la filmări. „Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”

Se pare că artistul ar fi trântit tableta de vot în timpul ieșirii nervoase și i-ar fi anunțat pe producători și pe cei care filmau scenele că el este, de fapt, în vacanță și nu-l mai interesează nimic, susțin sursele celor de la cancan.

Imaginile cu acest episod nefericit vor fi tăiate de cei de la montaj, iar publicul nu va sesiza acest incident de pe platourile de filmare, transmite cancan.

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, este unul dintre cei mai apropiați rapperi români, În vârstă de 44 de ani, membrul formației Paraziții e foarte iubit la iUmor pentru stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume. O eventuală plecare a sa ar fi o pierdere uriașă.

Vă reamintim că, în septembrie, Mihai Bendeac renunța la scaunul de jurat. Acesta avea să fie înlocuit de comediantul Costel. Emisiunea iUmor a debutat în aprilie 2016 pe postul Antena 1. Cheloo și  Delia sunt în juriu încă de la începuturile acestui reality show care se bucură de audiențe uriașe în țara noastră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg