Costel Bojog, noul jurat care îl va înlocui pe Mihai Bendeac la iUmor!

Începând din cea de-a şasea ediţie a show-ului, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, se va face o schimbare surprinzătoare, întrucât juriul va avea un nou membru. Cel care îl va înlocui pe Mihai Bendeac este Costel Bojog, unul dintre cei mai apreciați și iubiți comedianți de la noi.

Costel Bojog a dezvăluit faptul că este foarte încântat de noul său rol, în calitate de jurat, întrucât are oportunitatea de a cunoaște oameni speciali. Acesta a avut parte de roast-uri dure, însă până la urmă este un lucru care îi dă farmec concursului.

Vezi și: Iulia Vântur, în cea mai provocatoare rochie, alături de Cheloo la „Iumor”

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că ... iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a mărturisit Costel Bojog.

Seria juraţilor-surpriză continuă cu Maia Morgenstern. Actriţa nu va scăpa nici ea de roast-uri, venite din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin. 

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Mihai Radu, câștigătorul iUmor? «Am prins o cursă bună»

Motivul pentru care a plecat fostul jurat, Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este prezent pe rețelele de socializare, însă a decis că este mai bine să dispară din grila de vedete a trustului. Acesta nu le-a mai răspuns producătorilor la telefoane și i-a anunțat că nu își mai dorește să apară la Antena 1, respectiv în show-ul „iUmor”.

Vezi și: Delia nu iartă glumele misogine: „În momentul ăsta, o femeie e bătută undeva”

„Ce s-a întâmplat e mult mai grav, dar el nu comentează nimic acum. Pur și simplu nu se mai întoarce, este decis și așa va rămâne. Oamenii îl pot vedea în continuare pe social media și la teatru. Scena teatrului este cea care îl reprezintă cel mai bine.”, au declarat surse apropiate din Antenă pentru Click!  

Și în 2015 actorul a părăsit trustul Intact, după ce producătorii i-ar fi interzis să-l aibă ca invitat în emisiune pe Radu Banciu, prezentatorul de la B1TV. 

Cine este noul jurat, Costel Bojog

Costel Bojog face parte din categoria comedianților de top din România, iar pasiunea pentru umor i-a venit întâmplător, după câteva beri și un pahar de vin, conform propriilor declarații.

Acesta a mai experimentat postura de jurat la emisiunea ,,Stand Up Revolution”, iar de-a lungul timpului a împărțit scena și cu Cătălin Bordea sau Cosmin Nedelcu, alias Micutzu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net