Mihai Bendeac a luat-o la «roast» pe Ilona Brezoianu, de ziua ei: «Regina Only Fans-ului»

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac nu a uitat de ziua de naștere a partenerei sale de scenă, Ilona Brezoianu, care a împlinit 32 de ani pe 26 iunie. Actorul i-a transmis acesteia o urare atipică, în stilul său caracteristic și nu a ratat ocazia să îi facă un mic «roast». 

Mihai Bendeac a luat-o la «roast» pe Ilona Brezoianu, de ziua ei: «Regina Only Fans-ului»
Mihai Bendeac a luat-o la «roast» pe Ilona Brezoianu, de ziua ei: «Regina Only Fans-ului»

Ilona Brezoianu, cunoscută publicului din România atât de pe scena teatrului cât și de la show-ul ,,Te cunosc de undeva", este una dintre prietenele apropiate ale lui Bendeac, așa că juratul de la iUmor a copleșit-o cu urări și declarații de ziua ei. 

De citit și: Bad boy Mihai Bendeac, gest de neegalat pentru o tânără, în fața a mii de oameni!

Comediantul a postat încă de la primele ore ale dimineții o imagine superbă alături de Ilona Brezoianu și i-a transmis o urare plină de glume destul de acide. Desigur, cei doi se cunosc de ani buni, așa că actrița fără îndoială a savurat umorul neortodox al colegulului ei. 

,,E ziua ei. Am renunțat demult la glumele tampite despre profilul ei de pe publi24 si alte rahaturi imature. Acum o tratez ca pe o Regina (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani", a scris Mihai Bendeac, în dreptul imaginii cu Ilona Brezoianu. 

Nu rata nici: Mihai Bendeac, gata să îmbrace costumul de mire: «Vă așteptăm la nuntă»

Cadoul lui Mihai Bendeac pentru Ilona Brezoianu

Desigur, Bendeac nu putea omite cadoul pentru buna sa prietenă, așa că a postat un story în care i-a dezvăluit acesteia ce-i va dărui cu ocazia zilei de naștere. Juratul de la iUmor i-a mărturisit actriței că cel mai frumos cadou este faptul că pentru următoarele 24 de ore nu va avea parte de compania lui, o mică autoironie savuroasă apropo de personalitatea sa mereu pusă pe șotii. 

,,Ca și cadou de ziua ta, în primul rând faptul că pentru următoarele 24 de ore n-o să mă vezi, pentru că eu plec cu mașina la ora la care tu o să vii cu avionul, a nu mă vedea pe mine reprezintă deja un cadou", i-a transmis Bendeac Ilonei Brezoianu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net