Bad boy Mihai Bendeac, gest de neegalat pentru o tânără, în fața a mii de oameni!

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac și-a surprins admiratorii în mod pozitiv, după ce la finalul piesei sale de teatru, a făcut un gest galant pentru o domnișoară din public. La rândul său, și tânăra cu pricina l-a „recompensat” însă pe Mihai. Iată despre ce este vorba!

Mihai Bendeac, juratul de la „iUmor” care se declară un burlac convins, are și momente în care este de-a dreptul cucerit de sexul frumos!

Mihai Bendeac, gest galant pentru o tânără care a venit la spectacolul lui de teatru

Deși în timpul emisiunii de comedie, comentariile sale, dar și modul general în care actorul se prezintă, îi dau alura de „bad boy”, se glumește adesea pe seama faptului că acesta se îndrăgostește rapid, flirtând cu mai multe concurente, de-a lungul sezoanelor. Cu unele a ajuns chiar să se și sărute pasional!

Vezi aici: A sărutat-o Bendeac şi a luat 20.000 de euro la iUmor! Ce va face cu banii

Se pare că „scenariul” se extinde și la piesele sale de teatru, actorul bucurându-se din plin de admiratoare care vin să îl susțină în public. Recent, la finalul unei reprezentații pe care a susținut-o alături de colega lui de scenă, Ilona Brezoianu, Mihai a fost plăcut surprins de o domnișoară din public.

Citește și: Incredibil ce a făcut Mihai Bendeac, aflat într-o stare avansată de ebrietate!

Aceasta a oferit, în semn de admirație, câte un buchet de flori pentru Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac, iar acesta din urmă nu a lăsat gestul „nerăsplătit”. În fața tuturor celor prezenți, Mihai s-a înclinat în fața tinerei, luându-o ulterior de mână.

Imaginile au fost publicate și în mediul online, iar din acestea se poate observa cum actorul i-a și pupat mâna domnișoarei. Ce să mai, un adevărat gentleman! Și, cine știe, la cum îl cunoaștem pe Mihai, care are întotdeauna „flirt-ul” la el, poate se va și înfiripa ceva!

Mihai Bendeac, un burlac convins. Și-a promis că n-o să se căsătorescă niciodată

Cu toate că se îndrăgostește ușor, lucru recunoscut și de el, Mihai Bendeac (39) nu pare să aibă tocmai noroc în dragoste, însă acest lucru vine și dintr-o alegere personală. Se pare că actorului îi place rolul de burlac, declarând în trecut că nu are de gând să se căsătorească niciodată. Acesta are și tatuat pe degetul inelar cuvântul „never” (niciodată n.r).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net