Mihai Bendeac, gata să îmbrace costumul de mire: «Vă așteptăm la nuntă»

Ultima actualizare:

Se pare că Mihai Bendeac se gândește din ce în ce mai des la căsătorie. Mai nou, juratul de la iUmor a ales deja data nunții, dar a găsit și o altă persoană ce va sta în fața altarului alături de artist. 

Mihai Bendeac are totul pregătit, chiar dacă nu este o relație oficială, juratul și-ar fi făcut planuri serioase alături de femeia pe care a postat-o pe Instagram.

Mihai Bendeac, pregătit pentru nuntă?

Bineînțeles, acesta nu doar că vorbește despre căsătorie, dar pare că dorește să-și unească destinele cu tânăra respectivă.

Citește și Am aflat cine l-a acuzat pe Bendeac de discriminare! Ce riscă în scandalul CNCD

În trecut, Mihai Bendeac a declarat că mesajul pe care-l are tatuat pe degetul inelar - „never” (niciodată) reprezintă o decizie pe care acesta a luat-o, de a nu se căsători niciodată. 

Captură de ecran - Instagram Mihai Bendeac
Captură de ecran - Instagram Mihai Bendeac

Totuși, se pare că înaintarea în vârstă își spune cuvântul, căci Mihai Bendeac pare să se gândească din ce în ce mai des la căsătorie și la ideea de a merge pe același drum împreună cu cineva. 

Vezi și Mihai Bendeac spune că a refuzat-o pe Mădălina Ghenea: "I-am zis că sunt ocupat"

Mihai Bendeac, soțul care nu se mai căsătorește

În timpul jurizărilor pe care acesta le realizează la iUmor, Bendeac nu se dă niciodată mai în spate. Dacă o persoană are toate atribuțiile necesare pe care artistul le caută, are un loc asigurat pe lista potențialelor câștigătoare.

La ultima ediție a iUmor, o concurentă ba chiar a realizat un număr pe baza acestei glume ce circulă în mediul on-line. Claudia Amuzică s-a prezentat cu o rochie de mireasă în fața juraților și a pregătit un întreg moment plin de amuzament. 

În cele câteva minute, cât a durat actul artistic, Claudia a trecut prin toate etapele unei căsnicii cu Mihai Bendeac, având parte atât de luna de miere, cât și de divorț. 

Acest moment artistic realizat de Claudia Amuzică a avut loc, deoarece, într-o ediție precedentă, Mihai Bendeac i-a promis concurentei că, până la finalul anului, aceștia se vor căsători. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cat costa torturile facut de gabriela cristea scaled webp
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
image
actualitate.net
image
actualitate.net