Amna cheltuie lunar o avere pe imaginea ei! «Merg la trei săli de sport»

Ultima actualizare:

Amna a dezvăluit la ce metode recurge pentru a avea un look impecabil. Vedeta este foarte atentă la fiecare detaliu al imaginii ei și cheltuie lunar o mică avere pentru a arăta ca o adevărată divă în fața publicului. 

Amna cheltuie lunar o avere pe imaginea ei! «Merg la trei săli de sport»
Amna cheltuie lunar o avere pe imaginea ei! «Merg la trei săli de sport»

Amna, 37 de ani, este o una dintre artistele autohtone care întotdeauna impresionează prin frumusețea ei. Chiar și după nașterea fiului ei, vedeta afișează o siluetă de vis. Amna a povestit cum reușește să se mențină în formă și care sunt procedurile la care apelează. 

Cântăreața a dezvăluit că cheltuie lunar 1.000 de euro pe lună pe tratamente cosmetice, manichiură și sală, iar rezultatele sunt surprinzătoare, căci Amna arată mereu ca scoasă din cutie.

Vedeta recunoaște că are o adevărată obsesie pentru mersul la sala de forță și are trei abonamente la trei săli diferite. Nici măcar perioada pandemiei nu a oprit-o pe Amna de la antrenamentele aproape zilnice căci, în acea perioadă, și-a amenajat o mică sală de sport în mansarda casei. 

Sportul preferat al vedetei este boxul, pe care îl practică de două ori pe săptămâna și care o ajută să se elibereze de stres

,,Îmi place să merg la box. Am griji acumulate, ca orice om, şi nu mi-a venit să cred cât de stresată eram înainte de-a începe boxul şi ce bine e să te descarci în ring. Fac box o dată sau de două ori pe săptămână. De menţinut în formă mă menţin cu pilates şi cu sală, unde încerc să-mi dezvolt musculatura pe lung şi nu pe lat, eu neavând o înălţime prea mare. Îţi jur, când dau în sacul acela, simt cum nu mai am nicio problemă. Pilates fac de două ori pe săptămână şi sală, tot de două ori pe săptămână. Deci de vreo şase ori pe săptămână fac sport. Merg la trei săli diferite, nu una."

Amna nu își face niciodată manichiura singură

Amna mărturisește că în privința manichiurii este la fel de pretențioasă și susține că nu concepe să își facă unghiile singură acasă, ci merge întotdeauna la salon. Amna alege întotdeauna culoarea roșie când vine vorba de unghiile ei, pe care o consideră o nuanță ce semnifică forța feminină. 

,,Mi le fac roşii, simple, semi-permanent, îmi menţin culoarea asta de un an, m-am îndrăgostit de ea, mi se par foarte sexy unghiile roşii, în plus culoarea asta îţi comunică fix ce trebuie – o femeie puternică, independentă.

Niciodată, Doamne fereşte! M-aţi da în presă şi aţi vedea toţi nişte degete franjurate, cine ştie?! Nu. Mi le fac la salon o dată la lună.", a declarat Amna pentru okmagazine.ro. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net