Amna, escapadă de lux la Monaco. Cu cine s-a dus în vacanță

După ce a părăsit competiția "Bravo, ai stil", Amna a simțit nevoia să călătorească. A mers prin țară alături de părinții ei și de fiul ei în vârstă de 8 ani, însă acum a simțit nevoia unei escapade departe de țară.

amna monaco3 jpg

Nu singură, ci alături de două prietene foarte bune de-ale ei. Au ales o destinație de lux, Monaco și Cannes, pe Coasta de Azur, și, culmea, data aleasă a coincis cu Ziua Îndrăgostiților.

Fetele s-au bucurat de shopping, de plimbări pe străzi de poveste, vizite la obiective turistice, dar mai ales, de bucătăria tradițională.

Amna și prietenele ei s-au delectat la restaurantele de fițe din zonă, au savurat un pahar de șampanie, prăjituri speciale și mâncăruri alese. În pozele de pe Instagram artista pare foarte fericită, iar zâmbetul ei larg este dovada faptului că poți fi fericită de Ziua Îndrăgostiților chiar dacă nu ai pereche!

Amna a participat la "Bravo, ai stil"

Amna a intrat și ea în cursa celor mai stilate vedete de la noi, în show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities", de la Kanal D, însă a fost eliminată chiar înainte de marea finală. 

"Intuiesc foarte multe lucruri în viață. Artiștii au chestia asta mai dezvoltată, unii dintre ei. Bella, te iau în brate, succes! Eu vreau să le mulțumesc celor din juriu. Au fost momente super grele, poate obositoare, când pici și zici nu, trebuie să merg mai departe. Vă mulțumesc că m-ați lăsat să cânt atât de mult! Mi-am dorit mult, având în vedere că a fost perioada asta dubioasă, cand nu am avut concerte, iar voi, fetelor, sunteți foarte talentate și vreau să ținem legătura!", a declarat Amna imediat după ce  a aflat rezultatele votului și a înțeles că nu va intra în finala de cinci.

Până la urmă, finala ”Bravo, ai stil! Celebrities” a fost câștigată de Ruxi Opulenta, care a plecat acasă cu un cec în valoare de 100.000 de lei.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
foto 1 bec economic jpg
calinic si balasoiu 01 foto arhiepiscopia argesului jpg
Gaze naturale arse FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png