FOTO 5 mame senzuale în costume de baie, pe iaht, în Bodrum: Andreea Bălan, Elena Ionescu, Amna, Adina Halas și Bella Santiago

Ultima actualizare:

    Elena Ionescufoto: Instagram
Elena Ionescufoto: Instagram

Sexy, talentate și frumoase! Cinci vedete, toate mame, și-au dorit o experiență unică de vacanță și au plecat într-o călătorie pe un yaht de lux, în Bodrum, Turcia. Pozele sexy cu ele au făcut ravagii pe Instagram! Iată ce bine arată, în costum de baie, Andreea Bălan, Amna, Elena Ionescu, Adina Halas și Bella Santiago!

A început sezonul concertelor, dar și al vacanțelor, odată cu relaxarea restricțiilor. Cinci mămici celebre din România și-au încărcat bateriile într-o vacanță de lux, departe de țară. Andreea Bălan, Elena Ionescu, Amna, Adina Halas și Bella Santiago au spus "da" unei experiențe memorabile în materie de vacanțe, și anume, distracția pe un yaht de cinci stele, în Bodrum, Turcia. Și-au lăsat odraslele cu bunicii, și-au pus costumele de baie și cele mai sexy rochițe în bagaj și au plecat pe un vas de croazieră, unde timp de patru zile s-au simțit și au fost tratate ca niște regine, pentru că au avut la bord un echipaj format din șase membri, care au avut grijă ca totul să fie perfect, să nu lipsească nimic.

Șampanie, mâncăruri și deserturi delicioase, proaspete, plimbări în largul Mării Egee, sporturi pe apă, party cu muzică de toate genurile, cam așa s-a desfășurat vacanța fetelor. Bineînțeles, au avut timp și de plajă, dar mai ales de poze sexy, care au făcut furori pe conturile lor de Instagram. Andreea Bălan, Bella Santiago, Elena Ionescu, Adina Halas și Amna și-au etalat trupurile sexy în cele mai colorate și decoltate costume de baie și s-au lăsat fotografiate în frumosul peisaj.

Nici nu ai spune că sunt mămici, ci mai degrabă fotomodele. Andreea are două fetițe, Ella Maya de 5 ani și Clara Maria, de 3 ani. Cântăreața Amna are un băiețel de 7 ani, pe nume David, Elena Ionescu este mămică unui băiețel de 3 ani, pe nume Dimitrie, Bella Santiago are o fetiță de aproape 10 ani, iar Adina Halas, un băiețel, pe Serghei, de aproape 10 anișori.

Elena Ionescu: "Eu m-am simțit ca o regină"

Experiența de pe yahtul de lux, care poartă numele "Miss Caner", a început joi și s-a încheiat duminică, iar fetele au plecat triste. "A fost cea mai frumoasă experiență trăită până acum. Cred că aș reveni oricând aici și le recomand celor care vor o astfel de vacanță de lux. Mulțumesc frumos prietenului nostru, Erdinc Adali, de la agenția SOLEY Tour, pentru această aventură. Eu m-am simțit ca o regină. Servicii de cinci stele, un echipaj foarte amabil și ospitalier. M-am distrat cu fetele, am cântat, ne-am dat cu caiacul, am făcut plimbări în larg cu șalupa, dar ce nu am făcut?!", a declarat, pentru Click! cântăreața Elena Ionescu. 

Citește și:

Și-au luat case cu banii de la Survivor! Elena Ionescu și Simona Hapciuc au reușit să se mute cu copiii în noile lor locuințe

Cum a fotografiat-o iubitul pe Andreea Bălan, pe plajă. Vacanță romantică, la un an de relație

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net