Amna și-a refăcut viața după divorț? Uite cu cine a fost surprinsă în Capitală

#Exclusiv Click!

Andreea Cristina Mușat alias Amna (38 de ani), după numele de scenă, iubește din nou la trei ani de la divorț? Paparazii Click! au surprins-o pe simpatica artistă pe străzile din Capitală în compania unui bărbat misterios, cu care a luat masa la un restaurant din zona Băneasa.

După 14 ani de iubire dintre care nouă ani de mariaj, în 2019, Amna și soțul său, care îi era și managerul ei, au ales să meargă pe drumuri separate.

Atât Amna, cât și fostul partener de viață au preferat să nu vorbească despre separare, mai ales că, în continuare, îl cresc pe micuțul David (7 ani), fiul lor.

La acel moment, s-a speculat că bărbatul a călcat strâmb, motiv pentru care cântăreața a băgat divorțul, căci n-ar fi trecut peste infidelitate.

Vezi și: Amna suferă și acum după divorț!: «Cum să-i explic copilului că tatăl lui nu mai stă cu noi?!»

Amna, în compania noului iubit sau a unui prieten? Ce să fie, ce să fie?!

Timpul a trecut, așa că Amna are tot dreptul să-și refacă viața. Până acum, artista nu a fost văzută cu nimeni, însă, zilele trecute, paparazzii Click! au surprins-o pe simpatica artistă în compania unui bărbat care nu părea să fie tocmai un prieten, însă o confirmare concretă poate să vină doar de la ea.

Mai vezi și: Amna a înflorit după divorț! Artista se răsfață la saloanele de înfrumusețare și își face toate capriciile

Amna și noul ei prieten au făcut o plimbare destul de lungă pe străzile aglomerate ale Bucureștiului. Nu vă speriați, nu s-au perindat pe jos, ci cu bolidul de 70.000 de euro al cântăreței, ce și l-a făcut cadou după divorț.

Până la urmă, cei doi au găsit un loc de refugiu, căci se făcuse ora prânzului și după atâta vorbă li s-a făcut și foame, așa că au luat masa la un restaurant din zona Băneasa. Din fotografii putem vedea că Amna nu a mai avut răbdare să caute un loc regulamentar de parcare și și-a lăsat bolidul de lux pe unde a putut.

Iată și: Amna, escapadă de lux la Monaco. Cu cine s-a dus în vacanță

 Amna era îmbrăcată într-o pereche de blugi evazați de culoare deschisă, un palton negru ce era accesorizat la o căciulă sport și o pereche de pantofi simpli.

De asemenea, tânărul misterios ne-a atras și el atenția, pentru că era foarte bine accesorizat. Cu ținuta ”all black” nu dai greș niciodată, cum zice și renumita Dana Budeanu.

Amna este mamă singură, însă copilul e iubit de ambii părinți

Amna este una dintre cele mai iubite artiste de la ora actuală. Vedeta a debutat în industria muzicală în anul 2012 cu piesa “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Melodie a înregistrat un mare succes internațional în topurile muzicale din Albania, Polonia, Spania, Argentina, Tunisia dar și Armenia.

După divorțul de soțul său, artista a rămas o mamă singură. „Cel mai greu lucru a fost să-i explici unui copil mic, atașat de părinte, că părintele nu mai locuiește cu noi. Celălalt părinte. Este greu să expui într-o lumină bună un părinte care poate te necăjea în momentul ăla. Sau poate îți făcea rău.”, mărturisea Amna, pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg