Amna, dramă neștiută! Ce diagnostic a primit? „Atât cât am de trăit, eu cânt”

Amna a trăit o dramă neștiută, din cauza unui medic care i-a pus diagnosticul greșit. Din nefericire, solista s-a tratat pentru o boală pe care, de fapt, nu o avea. Calvarul a durat un an și artista a recurs la gesturi extreme știind că viața sa se poate sfârși.

Amna a avut de înfruntat multe greutăți de-a lungul vieții, dar percepția ei asupra existenței s-a schimbat radical atunci când a aflat că nu mai are mult de trăit. Cum orice pahar este fie pe jumătate plin, fie pe jumătate gol, în funcție de percepția privitorului, artista a ales să își îndeplinească toate visurile, în puținul timp pe care aflase că îl mai are.

Citește și:  Amna suferă și acum după divorț!: «Cum să-i explic copilului că tatăl lui nu mai stă cu noi?!»

Din fericire, s-a dovedit că diagnosticul pus de primul medic a fost unul greșit. Din păcate, însă, Amna a primit vreme de un an tratament pentru afecțiunea pe care, de fapt, nu o avea. Se pare că doctorul la care artista a apelat a tratat-o fără să îi facă analize, semn că boala pe care se credea că o are nici măcar nu exista.

Amna: „Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă”

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a declarat artista, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Nu rata: Amna cheltuie lunar o avere pe imaginea ei! «Merg la trei săli de sport»

În momentul în care a aflat, Amna și-a vândut mașina, pentru a investi în visul său, acela de a fi cântăreață. Într-un final, artista a găsit un medic bun, care i-a demonstrat că este sănătoasă și că, din păcate, s-a tratat degeaba, pentru o boală care nu exista.

Născută în zodia ghinionului

„Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt, dar, repet, eu nu aveam nimic. Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic”, a mai precizat artista.

Din păcate, aceasta nu a fost singura dramă pecare Amna s-a văzut nevoită să o depășească. La scurt timp după ce fiul său a venit pe lume, ea a fost suferit de depresie postnatală. Ulterior, vedeta a trecut printr-un divorț dureros.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net