Amna a înflorit după divorț! Artista se răsfață la saloanele de înfrumusețare și își face toate capriciile

AMNA, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, a renăscut din propria cenușă, după divorțul de bărbatul care i-a fost alături 12 ani și împreună cu care are un băiețel. Artista a fost surprinsă, pe străzile din București, de paparazzii Click!, iar un lucru este cert: arată mai bine ca oricând, iar lucrurile nu îi merg deloc rău nici din punct de vedere profesional. 

Amna și-a cumpărat un bolid de lux pentru care a plătit 70.000 de euro Sursă: Blitz!
Amna și-a cumpărat un bolid de lux pentru care a plătit 70.000 de euro Sursă: Blitz!

AMNA a devenit cunoscută publicului în anul 2011, după colaborarea de succes pe care a bifat-o cu Tom Boxer. Numele ei este apreciat de o mulțime de oameni, iar artista se străduiește să nu își dezamăgească niciodată fanii. Deși a fost norocoasă din punct de vedere profesional, AMNA a suferit nespus în viața personală. 

Citește și: Amna cheltuie o avere pe imaginea ei 

În anul 2019, AMNA a divorțat după 9 ani de căsătorie și 12 de relație de tatăl copilului ei. Artista a suferit mult în urma despărțirii, mai ales că, nu de puține ori, a declarat că încă mai avea sentimente față de acesta în momentul separării. Deși a vărsat lacrimi amare din cauza despărțirii, AMNA este de părere că mariajul cu fostul soț este o amintire plăcută, care i-a oferit multe motive de bucurie, de-a lungul timpului. 

  „Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii", povestea AMNA. 

Timpul a trecut, rănile au fost vindecate, iar AMNA a fost surprinsă recent pe străzile din București, în zona casei de discuri alături de care a încheiat un contract în urmă cu ceva vreme. Solista arată mai bine ca oricând, transmite energie pozitivă și, în mod evident, a reușit să lase în urmă suferința.

Amna și-a cumpărat un bolid de lux! 

Muncește din greu pentru a se asigura că băiețelului ei, în vârstă de opt ani, nu îi lipsește absolut nimic, iar cu banii buși deoparte își poate face și micile capricii! Dovada? AMNA și-a achiziționat un autoturism destul de costisitor, marca Porsche, pentru care ar fi scos din bancă nu mai puțin de 70.000 de euro! 

Profitând de vremea frumoasă de afară și de temperaturile crescute din teromometre, AMNA a ales o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de blugi, un tricou, și o geacă de piele de un albastru metalic.

Părul l-a purtat în bucle ușoare, iar machiajul a fost unul destul de puternic, semn că artista pune mare preț pe aspectul exterior. Amna nu a pierdut timpul deloc, s-a urcat la volanul bolidului de lux și a pornit spre sediul casei de discuri unde, de ce nu, poate a negociat un nou contract! 

Amna este dependentă de sala de sport și de mici proceduri de înfrumusețare 

Amna ne-a povestit, într-un interviu acordat în luna martie, că nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre forma ei fizică. Merge nu la una, ci la trei săli de sport și este pasionată de box!

Vezi și: Amna, escapadă de lux la Monaco! 

Ea ne-a mărturisit că, în fiecare lună, cheltuie aproximativ 1.000 de euro pe abonemantele de la sala de sport, tratamente corporale și faciale și manichiură. Rezultatele sunt pe măsură, iar Amna arată de fiecare dată ca scoasă din cutie! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net