Amna suferă și acum după divorț!: «Cum să-i explic copilului că tatăl lui nu mai stă cu noi?!»

Ultima actualizare:

Amna nu a îngropat nici acum securea războiului cu fostul ei soț, deși au trecut mai bine de doi ani de la divorț! Cântăreața refuză să vorbească despre bărbatul care i-a fost partener de viață și manager timp de 12 ani și cu care are un băiețel, pe nume David. Amna și-a crescut singură copilul în acești doi ani și nu i-a fost deloc ușor.

Amna este divorțată de doi ani de zile Sursa: Instagram
Amna este divorțată de doi ani de zile Sursa: Instagram

În urmă cu doi ani, cântăreața Amna, pe numele ei adevărat Andreea Cristina Mușat, anunța că divorțează de soțul ei, după o relație de 12 ani, dintre care nouă ani de căsnicie!

Deși soțul îi era și manager, iar cei doi erau nedespărțiți non-stop, relația s-a rupt brusc. Amna refuză să vorbească și astăzi despre motivele care au dus la divorțul de soțul ei, cu care are și un băiețel pe nume, David. Ulterior, însă, artista a precizat ar fi fost înșelată și că partenerul cu care se afla în acel timp a jucat la două capete.

Cert este că, de doi ani de zile, Amna își crește singură băiețelul și nu i-a fost deloc ușor să gestioneze divorțul în fața micuțului. Amna ne-a acordat un interviu în care a vorbit, cu sinceritate, despre viața ei de după momentul divorțului.

„E greu să crești singură un copil!”

Amna, cum te descurci cu băețelul tău? Îl crești  singură de doi ani. Ai avut vreun ajutor? 

David a avut bonă, dar când era foarte mic. Apoi programul e făcut de mine, dar și când aveam timp tot eu îi făceam programul, că așa e normal. Eu funcționez după ore, după un orar foarte strict, sunt ca un sportiv de performanță, am agendă, cu notițe de pe oră pe oră. Funcționez după ceas, ceas elvețian mă numesc.

Care a fost cel mai greu moment ca mămică?

Cel mai greu lucru a fost să-i explici unui copil mic, atașat de părinte, că părintele nu mai locuiește cu noi. Celălalt părinte…Este greu să expui într-o lumină bună un părinte care poate te necăjea în momentul ăla. Sau poate îți făcea rău.

Chestia asta de a rămâne matur și stăpân pe tine, de a fi un părinte echilibrat, e foarte greu atunci când nu prea mai ai cu ce să fii echilibrat. Au fost momente în care mi-a fost foarte greu, dar, îi mulțumesc lui Dumnezeu, m-am ținut pe poziție.

Cum a trecut copilul peste momentul divorțului?

Copilul e bine, este foarte fericit. Important e că râdem foarte mult, pentru mine foarte important e ca eu să-mi văd copilul râzând, vesel, plin de viață. Nu suport să-l văd trist, îngândurat. Am trecut prin multe momente și ăsta este premiul pe care l-am primit de la Dumnezeu după: bucuria de a ne regăsi și de a ne fi bine unul cu celălalt.

În ce relații mai ești cu tatăl copilului? Îl vizitează? Are program de vizitare?

Nu aș vrea să discut despre persoanele care nu sunt de față! Fiecare părinte e binecuvântat să fie părinte. Mai departe îți răspund la întrebări despre mine.

„Nu aș spune nu unui soț devotat!"

Ți-ai mai dori să mai fii mamă? Îți ajunge un copil?

Am învățat în viață ca niciodată să nu spui niciodată! După divorț, spuneam: vai, eu nu mai vreau nici căsnicie, nici nimic! E bine, vine o vreme când spui: aș vrea o fetiță! Nu aș spune nu unui soț devotat și potrivit mie și lui David. În primul rând lui David și apoi mie pentru că sunt niște criterii de deteminare atunci când ești mamă singură. Dacă ar fi să fie omul potrivit, atunci cu siguranță da!

Amna și Cristi Mușat au divorțat în anul 2014

Amna părea să aibă o relație ca-n povești, fiind extrem de îndrăgostită de soțul ei, Cristi Mușat, căruia i-a dăruit și un băiețel în anul 2014. În realitate, însă, lucrurile nu stăteau deloc pe roze în căsnicia lor.

Cei doi au decis să pună capăt mariajului și să meargă pe drumuri diferite în 2019. Cristi a încercat ulterior să o recucerească pe Amna însă fără succes, cu atât mai mult cu cât acesta își făcuse între timp o altă relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!