Pepe și Yasmine și-au botezat juniorul: „Sunt disperat după fii-miu. Este mândria vieţii mele!”

Mare petrecere în familia îndrăgitului artist şi prezentatorul show-ului de transformări de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”. Pepe (43 ani) s-a bucurat din plin sâmbătă seara, 19 noiembrie, de o petrecere pe cinste organizată special pentru botezul celui de-al treilea copil al său, Pepe junior. 

Yasmine și Pepe și-au botezat bebelușul sâmbătă
Yasmine și Pepe și-au botezat bebelușul sâmbătă

La începutul lunii iunie, Pepe a devenit tată de băiat şi de atunci nu-şi mai încape în piele de fericire pentru că acum are o familie de nota 10. Pe lângă cele două fete pe care le are din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria (10 ani) şi Rosa Alexandra (7 ani), acum are şi băieţel - Pepe jr.

Pepe este la fel de mândru și de băiețel, și de cele două fete din căsătoria anterioară
Pepe este la fel de mândru și de băiețel, și de cele două fete din căsătoria anterioară

Şi pentru că botezul bătea la uşă şi postul Crăciunului a început deja,  artistul având un program extrem de încărcat, a decis să îşi boteze băieţelul sâmbătă seara, pe data de 19 noiembrie, iar petrecerea la un restaurant select din Bucureşti. Deşi s-a spus iniţial că naşii lui Pepe jr. au fost cuplul Andra şi Cătălin Măruţă, care l-au cununat pe artist şi atunci când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, iată că de această dată Pepe a vrut ca totul să fie în familie, mai precis, fratele lui Pepe, Giani, şi soţia acestuia.

Pepe este la fel de mândru și de băiețel, și de cele două fete din căsătoria anterioară
Pepe este la fel de mândru și de băiețel, și de cele două fete din căsătoria anterioară

„Am fost la botez la copilul lui Pepe şi e normal, avem o relaţie minunată cu aceşti oameni, dar n-am fost naşi. Pepe este unul  dintre  cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi naşii copilului (…). Am rămas prieteni şi cu Raluca”, a spus Cătălin Măruţă, pentru a preciza faptul că el şi Andra au fost prezenţi în calitate de prieteni apropiaţi ai lui Pepe la botezul băieţelului său, şi nu de naşi.

Pepe a cântat la botezul băieţelului său

Petrecerea de botez a fost una cu fast. Diana Matei şi Taraful Cleante, Connect-R, Mandinga şi mulţi alţi prieteni şi colegi de breaslă i-au fost alături lui Pepe, în această zi pe care o va ţine minte toată viaţa pentru că şi-a dorit dintotdeauna un băieţel. Pepe adoră să se implice în creşterea micuţului său atunci când are timp şi nu e plecat la concerte! Îi face băiţă, îl hrăneşte şi se joacă cu el!

Fratele lui Pepe, Giani, a fost naș
Fratele lui Pepe, Giani, a fost naș

Sunt disperat după fii-miu! E mândria vieţii mele! Sunt super mândru şi fericit pentru familia mea, pentru realizări şi mai alea pentru faptul că sunt sănătoşi! Şi că zâmbesc în fiecare zi!”, ne-a declarat fericitul tătic. Şi pentru că a fost o petrecere de familie, Pepe s-a simţit atât de bine încât a cântat la botezul juniorului său. Atmosfera a fost una de zile mari, iar artistul le-a avut alături şi pe fetele lui din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria şi Rosa, după cum a postat o imagine cu ele pe pagina sa de Instagram, cu mesajul „Cu iubirile mele”.

Andra și Măruță, invitați speciali la eveniment
Andra și Măruță, invitați speciali la eveniment

Nici tânăra mămică Yasmine Ody nu s-a lăsat mai prejos, ea ieşind repede în evidenţă la petrecere. Yasmine a purtat un costum alb, care îi venea ca turnat, şi a fost extrem de elegantă. Pepe şi Yasmine au dansat şi s-au bucurat din plin de fericitul eveniment, alături de invitaţii lor. După ce a divorţat de Raluca Pastramă şi şi-a refăcut viaţa alături de Yasmine Ody, Pepe a preferat multă discreţie în noua lui relaţie de cuplu şi viaţa de familie. S-a căsătorit în secret cu mama băieţelului sau, şi-a anunţat doar apropiaţii şi fanii, pe canalul său de YouTube.

Andra și Măruță, invitați speciali la eveniment
Andra și Măruță, invitați speciali la eveniment

Doar comunitatea Pepe Online a aflat că aşteaptă al treilea copil şi la fel a procedat şi cu botezul, ţinând totul în secret.  Yasmine Ody, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară pe Pepe, este de profesie make-up artist şi s-a născut în anul 1995,  are 27 de ani şi este extrem de fericită lângă celebrul artist.

Diana Matei şi-a încărcat bateriile la Roma înainte să cânte la Pepe

Diana Matei (40 de ani) a simţit nevoia unei vacanţe. Artista are un program extenuant cu evenimente, cântări şi emisiuni aşa că din când în când mai simte nevoia de câte o mică escapadă împreună cu soţul ei, Marian Cleante.

image

Am avut aproape 5 zile împreună la Roma, nu am făcut nimic. Am dormit, am mâncat am călătorit şi ne-am răsfăţat. Am dormit foarte mult.  Aveam un eveniment care ni s-a amânat şi am zis că ăsta este momentul să putem pleca puţin doar noi doi, e un semn şi trebuie să plecăm câteva zile. Am făcut foarte bine, aş mai fi avut nevoie de încă vreo 5 zile, cred că 10 zile sunt perfecte pentru o vacanţă pentru că am avut un an greu, plin, nebun. M-am întors cu bateriile încărcate!”, a mărturisit pentru Click!, Diana Matei. 

Are o siluetă de invidiat şi nu se sfieşte să spună că face foamea pentru a reuşi să se menţină în formă: „Nu mănânc! Mi-e foame tot timpul. Nu mănânc din 2002. Sunt foarte atentă cu mâncarea, gust, sunt foarte pofticioasă!”, a mai povestit Diana Matei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net