Pepe, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu: „Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea”. Cum a atacat-o pe fosta soție

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Pepe nu este dată uitării nici acum, după ani buni de la despărțire. Pe cât de mult s-au iubit, pe atât de mare a devenit răceala dintre ei. Nu-și mai vorbesc, însă în urmă cu ceva timp artistul mărturisea că ea a fost cea mai mare greșeală din viața lui.

Ce spune acum Pepe despre Oana, fosta lui soție / foto: Colaj Click!
Ce spune acum Pepe despre Oana, fosta lui soție / foto: Colaj Click!

Despărțirea scandaloasă a lor a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor. Deși și-au refăcut viața și au găsit iubirea în brațele altor persoane, nu pare că au făcut pace cu trecutul.

Pepe: „Ea e cea mai mare greșeală din viața mea”

În urmă cu ceva timp, Pepe a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici. Întrebat despre fosta relație cu Oana, cântărețul a mărturisit faptul că ea a fost cea mai mare greșeală din viața lui și nici măcar nu dorește să-i mai pronunțe numele.

„Nici măcar nu vreau să stau de vorbă. Nici nu vreau să-i pronunț numele. Adică dacă tot apare fără un motiv la TV, să n-apară că o invit eu și c-am vorbit despre ea. Pentru că vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile, și știi de ce? Din frustrare. Tocmai pentru că nu mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok (...).

Mie mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea e cea mai mare greșeală din viața mea. Dar, probabil că am învățat foarte mult. Și invățăm foarte multe din această greșeală, tocmai de-asta nu mai vreau să mai am treabă cu ea.”, mărturisea Pepe. 

Motivul separării celor doi

În urmă cu doar câteva zile, în timpul unui live pe TikTok, Oana Zăvoranu a fost asaltată de către fani cu întrebări referitoare la povestea de dragoste pe care a avut-o cu Pepe. Acela a fost momentul în care le-a povestit ce a condus, de fapt, la divorțul lor.

„A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întuneca și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?

Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femeie de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat.

Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.”, a spus Oana Zăvoranu, într-un live pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net