Pepe și soția sa, escapadă romantică la Istanbul! Imagini „fierbinţi"...

Ultima actualizare:

Și-a dorit să plece puțin doar el și jumătatea lui undeva și să mai petreacă timp împreună și au avut parte de o escapadă romantică la Istanbul, chiar în weekendul de Florii și cu Paștele catolic. Pepe (43 de ani) ne declara cu puțin timp în urmă, la petrecerea “Te cunosc de undeva”, că tânjește după câteva zile în care să stea doar el și soția lui. 

Vacanță de Paște, nu. Poate doar așa, în cuplu, să mai "furi" un city break, dar întotdeauna acasă de Paște, așa este frumos, să petreci cu familia. Mi-e dor de o vacanță în cuplu și dacă mi-e dor o și realizez!”, ne declara prezentatorul show-ului de transformări de la Antena 1, acum câteva zile.

Pepe și soția lui, extrem de îndrăgostiți în Turcia

Și iată că nu a mai stat pe gânduri și a trecut la fapte. Au plecat aproape, într-o escapadă romantică, lăsându-l pe juniorul familiei, băiețelul său cu ochi albaștri, Pepe, cu bunicii. Asta în timp ce părinții s-au bucurat din plin de o plimbare romantică pe Bosfor și de cine la fel de romantice, ba chiar aseară s-au distrat de minune la un restaurant  la care Pepe a și dansat pe acorduri orientale și a încins de-a dreptul atmosfera. A fost weekend-ul Floriilor în care el și tânăra lui soție, Yasmine Pascu (28 ani) s-au sărbătorit în Turcia. Yasmine are nume de floare, la fel și Rosa  Alexandra, fetița lui Pepe, căreia tatăl ei i-a urat cel mai frumos “La mulți ani!”, chiar de pe iahtul cu care s-a plimbat pe Bosfor.

Pepe și Yasmine sunt extrem de îndrăgostiți și asta se vede și în filmările postate de cei doi soți pe rețelele de socializare. S-au sărutat, și-au făcut declarații de dragoste siropoase, s-au îmbrățișat, iar soția lui i-a dedicat cea mai frumoasă piesă de iubire, semn că cei doi se simt bine împreună, sunt liniștiți și se iubesc la nebunie.

„Salut toate florile din lume și “La mulți ani”! Eu am aici o floricică lângă mine, pe Yasi. O iubim și o pupăm pe Rosa, pentru că este trandafirul vieții mele”, a transmis Pepe din plimbarea de pe Bosfor. 

Sărutări și declarații de dragoste

Apoi soția lui i-a fredonat piesa Sunt îndrăgostită de cel mai frumos bărbat / și el mă iubește sincer și curat”, cu dedicație specială pentru Pepe care o și filma în timp ce Yamine cânta.

A fost o vacanță cu distracție, shopping, multă dragoste și mâncare bună.

La sfârșitul unei seri de poveste, Pepe și Yasmine au mai făcut un instastory din pat, din camera lor de hotel, în care citeau presa și se amuzau de articolele scrise despre soția artistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net