Nu se mai ascund! Francisca și TJ Miles au petrecut o vacanță de vis... Ce au făcut

Ultima actualizare:

Francisca și TJ Miles se întorc azi acasă din vacanța exotică pe care au petrecut-o împreună în Bali și Singapore. Cei doi artiști nu se mai ascund, au petrecut zile de vis împreună departe de ochii lumii și ai curiosilor și par să se simtă din ce în ce mai bine unul în compania celuilalt.

Tj Miles o alintă Ciska iar ei pare să îi placă de minune! Accentul lui Miles a fost reprodus de frumoasa brunetă în Singapore. Francisca a fost filmată chiar de TJ Miles în timp ce vorbea exact ca el, spre amuzamentul artistului care își filma iubita când îl imita la perfecție și chiar a scăpat printre dinți: „I'm not Ciska! I'm the big TJ Miles, Big Blană, cap coadă! Femeia lui TJ Miles!", spune Francisca pe filmarea amuzantă pe care amândoi au postat-o pe ambele conturi de Instagram ale lor.

S-au sorbit din priviri în vacanța din Bali

Chimia dintre cei doi este evidentă și pune capăt tuturor speculațiilor care au apărut pe seama lor. Au stat două săptămâni în Bali, acolo unde Miles și-a serbat și ziua de naștere, și s-au pozat și au mers împreună peste tot, au apărut unul pe instagramul celuilalt, au făcut un clip extrem de senzual mergând împreună pe motocicletă, iar cântăreața îl strânge tare la piept pe fostul Faimos de la Survivor. 

Tot în Bali, Francisca și TJ Miles au filmat împreună un videoclip pentru prima lor piesă, care se numește „Paradisul perfect", în care apar în tandrețuri, probabil și melodia care le anunță oficial povestea de dragoste. Așadar, nu mai există niciun dubiu că Francisca și TJ Miles sunt împreună!

A divorțat după 4 ani de căsătorie

Francisca Dulceanu a divorțat de soțul ei, Bogdan Lățescu, după 4 ani de căsătorie și 10 de relație. Supranumită Kim Kardashian de România, Francisca a vorbit despre divorțul de soțul ei în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la ProTV. Ea a pus astfel punct speculațiilor apărute în ultima vreme pe marginea mariajului ei cu luptătorul MMA, Bogdan Lățescu.

„Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. Bineînțeles că am discutat, bineînțeles că a fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi și aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp”, a spus artista în cadrul emisiunii "La Măruță".

Contactată de Click!, solista a dezvăluit că divorțul a fost unul pe cale amiabilă și a avut loc, în urmă cu câteva luni, la notar. Conform declarațiilor cântăreței, cei doi nu mai locuiesc împreună încă din luna septembrie.

Eu din septembrie nu mai locuiesc cu el. Am depus actele de divorț din luna septembrie. Divorțul e făcut la ora asta, actele sunt făcute, am semnat tot, s-a făcut amiabil tot”, a declarat Francisca, în exclusivitate, pentru Click!

Anunțul artistei a venit cumva și în urma articolelor apărute în ultima perioadă în presă, în care s-a speculat că între ea și TJ Miles s-ar fi înfiripat o relație amoroasă, care, iată că acum este dată deja pe față, Francisca și TJ Miles formând unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă de la noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net