TJ Miles și Kim Kardashian de România au dus relația la nivelul următor? Unde au „fugit” cei doi, în mare secret

Ultima actualizare:

Povestea de iubire născută între TJ Miles și Francisca Dulceanu pare să fie dusă la un alt nivel. Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, cei doi ar fi plecat din România spre Canada, în mare secret, acolo unde au petrecut câteva zile.

Ținând cont de faptul că acolo se află și părinții lui Miles, este foarte posibil ca escapada celor doi să fie pusă pe seama trecerii relației la nivelul următor. N-ați înțeles încă? Pe românește, ca Francisca să-i cunoască pe posibilii viitori socrii. Bun!

Sursa citată mai informează că amorezii ar fi zburat la clasa business, atunci când s-au întors în România. Lucrurile au evoluat rapid între cei doi, mai ales că lucrurile dintre ei au ieșit la lumină la scurt timp după ce Francisca i-a dat papucii soțului său, Bogdan Lățescu, pentru a se arunca, imediat, în brațele faimosului de la „Survivor”.

Cei doi ar fi zburat din Paris către România, după ce au avut escală în Franța, în zborul lor dinspre Canada. Mai mult, majoritatea postărilor făcute de brunetă pe rețelele de socializare o dau de gol că a fost alături de TJ Miles, chiar dacă nu au fost toate spuse „pe șleau”, cu subiect și predicat.

Citește și - Francisca și-ar fi „tradus” soțul cu un cunoscut concurent de la „Survivor”. „Kim Kardashian de România” spune totul despre legătura amoroasă

„Eu am o situație mai complicată”

Contactată de publicația citată, Francisca a negat totul și a mărturisit că nu ea a fost plecată, ci doar TJ Miles. Potrivit spuselor brunetei, și-ar fi petrecut această perioadă acasă, în familie, mai ales că, spune ea, are o situație mai complicată acasă. 

„O să mă supăr rău de tot… Atâta timp cât nu există dovezi… El a fost în Canada, eu știu că el a fost în Canada pentru că avem aceeași echipă. Eu am o situație mai complicată în familie și am stat în familie de sărbători. Nu (nr. nu a fost plecată din țară). Eu o să plec din țară acum, în februarie, o să-mi iau și eu o vacanță. Atâta timp cât nu există dovezi, de unde și până unde?! Și data trecută n-a fost o poză, n-a fost o dovadă, n-a fost o filmare. A fost o furtună într-un pahar cu apă care aia e. Până la urmă nu s-a confirmat, nu s-a infirmat nimic. Dar pur și simplu părinții mei au suferit foarte tare când au văzut chestia aia. Tata a ajuns la Urgențe în seara aia. 

Eu abia în câteva zile voi veni din Botoșani, că am venit la ai mei aici de Crăciun, apoi am cântat de Revelion, apoi am revenit la Botoșani”, a spus Kim Kardashian de România, pentru cancan.ro. 

„Nu… dacă voi avea vreun anunț de genul ăsta de făcut o să-l fac eu, n-am nicio problemă să spun așa ceva. Pe Instagram oricum nu erau poze. La mine se ocupă chiar nașa mea de Instagram și a făcut, la un moment dat, o campanie cu follow-unfollow. De asta… (nr. nu-l mai urmărește pe rețeaua de socializare). Acum merg acasă, este ziua tatălui meu. El (nr. Bogdan) e în Botoșani. E cu business-ul acolo.

Pe Instagram nu avem de doi sau trei ani poze împreună pentru că Instagram-ul este altceva, eu pun puține chestii din viața personală, majoritatea sunt din vacanțe, promovări, chestii cu muzica. Instagram-ul este o chestie foarte profesională și el nu este fan, nu-i place să pozeze”, a mai spus Francisca, pentru publicația citată, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net