TJ Miles este în recuperare după Survivor România. A devenit dependent de asta!

Ultima actualizare:

TJ Miles a făcut spectacol la Survivor România 2022, iar după show a revenit la activitatea lui numărul 1: influencer pe TikTok, Youtube, Instagram sau Facebook. Să nu uităm și de marea lui pasiune: muzica. Mai celebru și cu mai multă încredere în el, fostul războinic a povestit cum s-a schimbat viața lui după marea competiție din Republica Dominicană, dar și ce lecție a învățat din experiența trăită.

TJ Miles a fost concurent la Survivor România 2022. Sursa foto: substanțial.ro
TJ Miles a fost concurent la Survivor România 2022. Sursa foto: substanțial.ro

Chiar dacă puțini ar zice că este un tip care face doar glume pe internet, am descoperit că TJ Miles are câteva principii de viață chiar sănătoase, o gândire evoluată și chiar este un om modest, care apreciază simplitatea. Mai bine haideți să-l descoperim împreună pe fostul concurent de la Survivor România.

Ce s-a întâmplat la Survivor România: Alexandra Duli și Tj Miles, dans lasciv la petrecerea unificării! Destrăbălare în atmosferă de club

TJ Miles, dependent de dulciuri după ce a părăsit show-ul de la Pro TV

Click: Ce ai făcut după ce ai părăsit competiția Survivor România?

TJ Miles: După ce am ieșit din reality show m-am spălat, am făcut cel mai lung duș din viața mea, cu apă caldă și cu săpun, și cu șampon - frumos tot! Când am ieșit din reality show eram cazat la un hotel în Dominicană, și acolo a fost prima dată când putut să mă spăl, să mănânc și să mă relaxez.

După ce ai ieșit din emisiune, care a fost primul aliment, prima mâncare la care ai poftit?

Când am ieșit mi-a fost poftă să mănânc carrot cake, că m-a înnebunit cât a fost carrot cake-ul ăla acolo. Însă, vreau să spun dor să mănânc orice dulce posibil. Mai mult dulce decât de sărat. Și când este vorba de dulce, eu mănânc foarte multe lucruri dulci, de la înghețată, la napolitane. Orice. Mănânc orice e dulce. Deci cam asta mi-a fost pofta după ce am ieșit din competiția Survivor România: dulce, dulce, dulce.

Ce ai simțit când ai aflat că vei părăsi competiția în urmă voturilor primite?

Am simțit o emoție diferită și destul de grea când am aflat că o să părăsesc Survivor după voturile primite. Într-un fel, a fost un fel de ușurare, însă, în același timp, a fost greu pentru mine să plec de la Survivor, când doar ce mă învățasem cu totul - cu traseul, cu mâncarea, cu confortul de pe podea - eu m-am învățat, până la urmă!

Deci am trăit un amalgam de sentimente când am văzut că plec și nu știam cum să reacționez - ori să mă bucur, ori să plâng. Pur și simplu eram foarte confuz și chiar încercam să procesez toate lucrurile care se întâmplau în momentul în care am fost chemat să sting flacăra. Era greu pentru mine - mă tot gândeam la lucrurile bune care mi s-au întâmplat, la lucrurile rele, tot felul de lucruri treceau prin mintea mea.

Câte kilograme ai slăbit?

În total, am slăbit 14 kilograme. Când am ieșit de la Survivor, mi-au lipsit atât de mult dulciurile, încât după ce am ieșit am mâncat atât de multe torturi de morcovi, oreo, de cioolată, dar și altele.

Cum se va schimba de acum alimentația ta?

Cum o să se schimbe alimentația? S-a schimbat, îți dai seama. Pentru că nu am mâncat mult duce în perioada concursului, tot ce am făcut a fost să consum dulciuri continuu. Corpul meu a avut nevoie. Dar, ușor-ușor, o să reintru în normalitate din punct de vedere alimentar, o să mă duc și la sală, totul o să fie cum era înainte, ba chiar mai bine, cu mai multă experiență în ceea ce privește sportul și alimentația. Însă acum vreau să mănânc tot ce îmi doresc fără restricții, încă mă recuperez.

Prietenia e ubn lucru important pentru TJ Miles. nu păstrează pe oricine alături de el, după Survivor România

Cu cine păstrezi legătura? Ți-ai făcut prieteni acolo?

,,Prieteni” este un cuvânt destul de valoros și nu pun această etichetă oricui. Nu pot spune că mi-am făcut prieteni acolo. Dar am niște cunoșțințe destul de mișto, cum ar fi Mari Fica, Marian Drăgulescu, până și niște războinici, poate chiar Elena Matei sau poate chiar Ana Dobrovie. Până și Duli.

O să țin legătura cu oricine vrea să țină legătura cu mine, nu o să alerg după oameni, nu o să încerc să forțez pe nimeni, dacă vine cineva organic și se menține o legătură de durată cu cineva de la Survivor, aia e. Tot ce pot să spun este că sunt deschis și la relații profesionale, de afaceri, chestii care ne ajută reciproc.

Ce proiecte pregăteșți?

Sunt colaborări pe care trebuie să le continuăm de anul trecut. Sunt colaborări noi de care am aflat când m-am întors de la Survivor. Sunt pregătit să fac pasul următor în muzică, pentru că am o pasiune pentru muzică.

O să am niște concerte la Neversea, o să fiu și la Untold anul ăsta, o să fie foarte mișțo ce o să se întâmple. Am proiecte în derulare și în televiziune, și în cinematografie. Și peste tot. Sunt pregătit să colaborez pe partea de actorie, să apar în filme care se mulează cu imaginea mea, lucruri amuzante cu care pot să ajut și să aduc ceva nou, ceva interesant. Nu o să fac orice cu oricine.

Ai intrat la Survivor România în pandemie și ai ieșit pe timp de război. Cum a fost pentru tine întreaga situație?

Mi se pare foarte foarte nebunesc cum am intrat în show în pandemie și am ieșit în război. Totul se schimbă destul de repede în viață. Timpul nu așteaptă pe nimeni. Și mi se pare foarte interesant, deoarece orice se poate întâmpla mai ales într-un timp scurt, nu este nevoie să treacă ani de zile. Câteva luni pot schimbă multe lucruri și de aceea timpul este mult mai prețios. După experiența asta, mai ales că s-au schimbat atât de multe chestii la nivel mondial, am învățat că nu este bine să pierdem timpul.

Cine este TJ Miles?

Pe numele lui real Miles Jordache, TJ Miles are 33 de ani, iar 18 ani a locuit în Toronto, de acolo și englezismele cu care a făcut furori pe TikTok. Așadar, fostul concurent Survivor România este influencer nu doar pe rețeaua de socializare menționată, ci și pe Instagram, Facebook și Youtube, vedeți clipurile mai sus. 

De-a lungul vieții, înainte să devină cunoscut pe internet, el a trecut prin niște situații limită, în care a fost nevoie de intervenția autorităților, să zicem niște ilegalități, însă s-a trezit la timp și a reușit să-și schimbe stilul de viață. Ulterior, el a terminat și o facultate, după care s-a ocupat de diferite afaceri pe cont propriu.