Fostul soț al Franciscăi, atac dur la adresa lui TJ Miles: „Știam că este bisexual! Ei nu îi plac măscăricii”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Povestea de iubire dintre Francisca (28 de ani) și Bogdan Lățescu a ajuns la final, după zece ani de iubire și patru ani de mariaj! În aceste momente, gurile rele spun că artista s-ar iubi cu TJ Miles, lucru neconfirmat încă de brunetă și de cântăreț. Contactat de Click!, Bogdan ne-a declarat că nu crede în fosta lui soție ar avea o altă relație amoroasă cu TJ Miles, asta pentru că interpretul ar fi bisexual.

“Adio, visul frumos s-a terminat”, cântau băieții de la trupa “Gaz pe foc” în 2010! Versuri care acum i se potrivesc cel mai bine lui Bogdan Lățescu și Franciscăi, după divorțul amiabil ce a avut loc la notar, la finalul anului trecut. Vestea că cei doi s-au separat s-a aflat imediat în spațiul public, iar asta pentru că artista ar avea deja o relație cu alt bărbat, anume TJ Miles.

Citește și: Adevărul despre amantlâcul dintre Francisca și TJ Miles! Reacțiile cântăreței și ale fostului concurent de la ”Survivor” despre adulter

„Da, este adevărat, am divorțat de Francisca la începutul lunii decembrie, anul trecut. Nu vreau să ies în față cu foarte multe declarații, pentru că eu nu sunt genul de persoană care să mă cert pe la televizor.

După ce s-a aflat de separarea noastră am primit diferite oferte, de la diferite televiziuni, însă am refuzat. Eu sunt trăit prin țări străine și funcționez altfel. Înainte de a divorța, eram într-o perioadă de tensiune cu Francisca, mai exact anul trecut în octombrie – noiembrie.

Lucrul care a pus capac căsniciei a fost un prim articol într-o publicație tabloidă despre o posibilă relație a ei cu TJ Miles. Eu nu cred că Francisca este cu respectivul, pentru că ei colaborau de mai mult timp împreună, colaborarea dintre ei nu a apărut peste noapte, ci este de ceva timp. Știam că TJ Miles este bisexual, așa am auzit în stânga și în dreapta de pe la alții. Nu este genul Franciscăi, pentru că ei îi plac bărbații mai masivi, nu măscăricii.”, a declarat Bogdan Lățescu, pentru Click!.

Fostul soț al Franciscăi ne-a mai dezvăluit și care au fost motivele separării. „Faptul că nu aveam un copil împreună nu a dus la ruptura noastră, ci faptul că Francisca a pus cariera pe primul loc. Noi, amândoi, suntem din zona Moldovei, unde se pune foarte mult accent pe familie și liniște sufletească. Am un mic regret după ce am divorțat de ea și anume că amândoi aveam niște familii frumoase, cu verișori, părinți cu care ne înțelegeam de minune. Plus că sunt zece ani la mijloc între noi doi și îți dai seama că s-au strâns multe amintiri împreună”, a mai declarat fostul soț al Franciscăi.

Francisca a negat inițial divorțul

Simpatica artistă a negat, la început, divorțul de partenerul său de viață, însă, într-un final, și-a luat inima în dinți și a anunțat că este adevărat, că a divorțat de Bogdan Lățescu.

„Vă aduc la cunoștință faptul că, împreună cu soțul meu, Bogdan, am decis de ceva timp să mergem pe drumuri separate. A fost o căsnicie frumoasă, tocmai de aceea între noi, momentan, există o relație de respect, de prietenie, iar decizia a fost luată amiabil”, acesta este o parte din mesajul pe care Francisca l-a postat pe contul său de Instagram.

Francisca, relație secretă cu TJ Miles?

Gurile rele spun că în aceste momente Francisca s-ar iubi cu TJ Miles. Cele mai recente imagini surprinse de paparazzii indică faptul că cei doi ar locui deja împreună în complexul rezidențial unde locuiește fostul concurent de la ”Survivor România”.

Posibila relație amoroasă dintre cei doi artiști vine după ce Francisca a ales să plece dintr-o relație de iubire de zece ani cu luptătorul MMA, Bogdan Lățescu, dintre care patru ani de mariaj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net