Adevărul despre amantlâcul dintre Francisca și TJ Miles! Reacțiile cântăreței și ale fostului concurent de la ”Survivor” despre adulter

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Francisca și TJ Miles e noul cuplu care dinamitează lumea mondenă?! Vestea că solista ar fi călcat strâmb și și-ar fi înșelat soțul, pe luptătorul Bogdan Lățescu, cu colegul influncer TJ Miles a făcut furori în showbiz! Adevărul despre amantlâcul celor doi a ieșit la iveală! Click! a aflat ce se întâmplă cu mariajul solistei acuzată de adulter!

Francisca și TJ Miles sunt protagoniștii scandalului momentului! Conform cancan ro, influencerul de la ”Survivor” ar fi reușit să ”spargă” căsnicia cântăreței Francisca Dulceanu, alias Ciska. 

Cei doi colaborează de o bună perioadă de vreme pe rețelele de socializare și ar fi devenit extrem de apropiați. Atât de apropiați că între ei s-ar fi înfiripat o relație.

Mai grav este că Francisca este femeie măritată, de trei ani, cu luptătorul MMA Bogdan Lățescu, care, conform aceleași surse, nu ar fi stat cu mâinile în sân la auzul amantlâcului. Astfel, fostul luptător de MMA s-ar fi prezentat cu o falcă în cer și cu alta în pământ, la o conferință RXF, unde era prezent și TJ Miles, pentru a-i cere socoteală tik-tok-erului, care i-ar fi vrăjit soția.

Click! a aflat, însă, care este adevărul în privința adulterului, chiar de la protagoniștii scandalului momentului.

Francisca:” Nici nu are rost să comentez!”

Nu este nimic adevărat! Atâta timp cât nu exista dovezi și se bazează pe nimic real, nici nu vreau să comentez!”, a declarat Francisa Dulceanu, pe numele de scenă Ciska, pentru Click!

TJ Miles: ”Nu știu nimic despre viața ei persoanlă!”

Cu Francisca am colaborat pe partea de social media și pe televiziune. Totul a fost făcut profesional cu manager întotdeauna. Nu știu nimic despre viața ei personală. Eu nu am furat pe nimeni din brațele nimănui”, a declarat Tj Miles, pentru Click!

Așadar, a fost doar o mică furtună într-un pahar cu apă! Francisca rămâne cât se poate de măritată cu luptătorul Bogdan Lățescu, dragostea ei din adolescență.Cei doi au o relație de 10 ani și în 2019 au făcut nunta la Botoșani, orașul de baștină al cântăreței.

A fost supra-numită Kim Kardashian de România !

Francisca Dulceanu și-a întălnit soțul pe când avea doar 18 ani la o sală de sport, unde acesta se antrena. Luptătorul MMA, Bogdan Lățescu e mai mare cu 28 de ani decât solista.

El părea așa...foarte fioros și inabordabil. Niciodată nu l-am văzut cu fete, am zis că poate o fi însurat...”, a povestit solista, despre prima lor întâlnire, la Pro TV.

Francisca a devenit cunoscută în show-biz după ce a participat la show-ul de talente "X Factor", de la Antena 1. A fost, imediat, supra-numită Kim Kardashian de România, datorită posteriorului ei asemănător cu al divei de peste Ocean.

"Eu nu stiu nici până acum cine mi-a pus numele ăsta enervant, de Kim Kardshian de România! Cert e ca nu vreau sa mai aud că mă strigă cineva așa! N-am nici o treabă cu ea! Chiar nu semănăm! Nu mă mai comparați cu ea, vă rog!" , a declarat Francisca, recent, într-un interviu pentru Click!

De luni bune, Francisca și-a schimbat stilul de viață, reușind să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme, cu ajutorul nutriționistului și a unei diete drastice.

La rândul lui, TJ Miles a devenit celebru, peste noapte, după participarea sa la cel de-al treilea sezon, de la „Survivor România”, unde a făcut parte din echipa „Faimoșilor”, alături Emil Rengle, CRBL, Andreea Tonciu, Xonia sau Cătălin Zmărăndescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net