Francisca, primele declarații după ce s-a spus că ar locui cu TJ Miles

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A ajuns relația dintre Francisca Dulceanu și TJ Miles la alt nivel?! Presa a titrat zilele acestea că cei doi ar locui, mai nou, în același complex rezidențial, după ce mașinile lor au fost surprinse de paparazzi în aceeași parcare! Click! vă oferă, în exclusivitate, reacția Franciscăi în scandalul de adulter!

Idila interzisă dintre cântăreața Francisca Dulceanu și TJ Miles ține prima pagină a ziarelor de o bună bucată de vreme. Până la această oră, însă, ambii protagoniști ai poveștii au negat vehement implicarea într-o relație amoroasă, mai ales că bruneta este măritată de mai bine de trei ani cu luptătorul MMA Bogdan Lățescu.

Zilnic, însă,mai ies la iveală noi așa-zise "dovezi" ale amantlâcului, care ar fi ținut la secret de cei doi îndrăgostiți. După ce cancan.ro a divulgat, recent, informația că cei doi ar fi mers împreună în vacanță la părinții lui TJ Miles, tocmai în Canada, pe baza unor poze surprinse în același peisaj, mai nou și mașinile celor doi au fost surprinse, rde către paparazzi, în parcarea aceluiași complex rezidențial.

Francisca: „Eu sunt acum la Botoșani, cu familia mea! Nu mai are nimeni limite și nici scrupule!”

Imediat s-a ajuns mers până la  supoziția că solista s-ar fi mutat împreună cu TJ Miles. Contactată de Click!, Francisca Dulceanu nu a vrut, însă, să comenteze pe marginea ultimelor noutăți apărute în presă pe marginea acestui subiect, ba, dimpotrivă, cântăreața  s-a arătat chiar indignată!

Nu comentez nimic! Să scrie toți ce vor și cum vor! Eu sunt acum acasă la Botoșani, cu familia mea! Nu mai are nimeni limite și nici scrupule! S-a ajuns mult prea departe”, a declarat Francisca, în exclusivitate pentru Click!

TJ Miles: „Nu știu nimic despre viața ei personală!”

Francisca Dulceanu este o cântăreață cunoscută în show-biz, fiind supra-numită la un moment dat Kim Kardashian de România. TJ Miles este un celebru vlogger român, venit tocmai din Canada.

Cei doi au început de ceva vreme o colaborare pe partea profesională, iar presa speculează, mai nou, că ei ar avea și o relație amoroasă. S-a spus chiar că TJ Miles i-ar fi spart căsnicia solistei cu luptătorul Bogdan Lățescu, iubitul ei încă de pe vremea adolescenței.

Cu Francisca am colaborat pe partea de social media și pe televiziune. Totul a fost făcut profesional cu manager întotdeauna. Nu știu nimic despre viața ei personală. Eu nu am furat pe nimeni din brațele nimănui”, a declarat la rândul lui TJ Miles, pentru Click!

Francisca este, la acest moment, căsătorită cu luptătorul MMA Bogdan Lățescu, dragostea ei din adolescență. Cei doi au o relație de mai bine de 10 ani și, în 2019, au făcut o nuntă de vis la Botoșani, orașul de baștină al cântăreței, supranumită într-un timp Kim Kardashian de România.

TJ Miles a devenit celebru, peste noapte, după participarea la cel de-al treilea sezon, de la „Survivor România” (Pro TV), unde a făcut parte din echipa „Faimoșilor”, alături de vedete precum dansatorul Emil Rengle, CRBL, Andreea Tonciu, Xonia sau Cătălin Zmărăndescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net