ADIO! Francisca și soțul ei Bogdan Lățescu au divorțat! „A fost totul amiabil!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Francisca Dulceanu a ieșit pentru prima dată public și a anunțat divorțul de soțul ei, luptătorul MMA Bogdan Lățescu. Francisca a declarat pentru Click! că divorțul a fost unul amiabil și s-a produs la notar.

cub francisca divorț png

Francisca Dulceanu a spart buba! Cântăreața a ieșit public, miercuri 11 ianuarie, și a anunțat divorțul de soțul ei, luptătorul MMA Bogdan Lățescu. Artista a pus, astfel, punct speculațiilor apărute în ultima vreme pe marginea mariajului ei cu luptătorul MMA, Bogdan Lățescu.

Contacată de Click!, solista a dezvăluit că divorțul a fost unul pe cale amiabilă și a avut loc, în urmă cu câteva luni, la notar. Conform declarațiilor cântăreței, cei doi nu mai locuiesc împreună încă din luna septembrie, iar divorțul este la această oră parafat și semnat, artista aflându-se în posesia certificatului de separare.

Eu din septembrie nu mai locuiesc cu el. Am depus actele de divorț din luna septembrie. Divorțul e făcut la ora asta, actele sunt făcute, am semnat tot, s-a făcut amiabil tot”, a declarat Francisca, în exclusivitate, pentru Click!

Anunțul artistei vine în urma articolelor apărute, în ultima perioadă în presă, în care s-a speculat că între ea și TJ Miles s-ar fi înfiripat o relație amoroasă, care ar fi dinamitat mariajul cu luptătorul MMA. Paharul s-a umplut și artista s-a decis să spună care este adevărul în privința statului său marital.

A fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi si aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive.

"Din orgoliu am băgat lucruri sub preș!"

Ruptura s-a produs în timp și chiar mă întreb dacă am procedat corect că am tăcut de când s-a produs ruptura. Așa am știut eu să gestionez situația în momentul respectiv. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Sunt multe amintiri. Pentru aceste amintiri ne-am gândit foarte mult”, a declarat solista, invitată, miercuri, în platoul emisiunii "La Măruță", de la Pro TV.

Francisca a precizat câteva dintre motivele rupturii de soțul ei.

Businessul il ținea pe drumuri, ceea ce fac eu mă ținea pe drumuri. Noi făceam un real efort să fim în locurile acelea împreună. Sunt chestii care nu sunt grave, dar prin care trece orice cuplu. Din orgoliu poate am băgat lucruri sub preș, poate nu am vorbit cât trebuia să vorbesc”, a mai spus bruneta.

A fost infidelitatea motivul divorțului?

Francisca a negat, însă, vehement că motivul divorțului l-ar fi constituit infidelitatea.

De multe ori am pus cariera pe primul loc. Poate că am făcut compromisuri și am renunțat la anumite lucruri in familie, de a petrece timpul cu ei, de a petrece concedii în familie.

Poate că am supus și familia la o presiune pe care nu trebuia să o supun. Ai mei suferă foarte mult în momentul acesta. Noi inclusiv ieri am mâncat la aceeași masă. Între noi nu a fost o ruptură violentă. Dacă era așa, nu era un divorț amiabil. Nu a fost vorba de infidelitate!”, a mai spus artista.

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat după 10 ani de relație, dintre care patru de căsnicie. Cântăreața și-a cunoscut fostul soț la doar 18 ani, la o sală de sport. Acesta avea pe atunci 28 de ani. Supranumită o perioadă „Kim Kardashian de România”, Francisca s-a căsătorit cu luptătorul MMA, Bogdan Lățescu, în 2019. Nunta de vis a avut loc la Botoșani, la petrecere fiind invitate peste 500 de persoane.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net