Sora lui Pepe, bătută în Antenă? Rebeca Pascu, acuzată că face sex pe bani

Ultima actualizare:

Un scandal monstru ar fi avut loc, într-un loc cu tradiție pentru schimburile de replici și chiar contacte fizice violente, parcarea din spatele Romexpo, unde sunt sediile și studiourile televiziunilor Antena Stars și Kanal D.

Rebeca Pascu și Pepe sunt frați de tată. foto: cancan.ro
Rebeca Pascu și Pepe sunt frați de tată. foto: cancan.ro

În cursul zilei de luni, 28 noiembrie, o fată nervoasă ar fi încercat să o „ciufulească” și i-ar fi adresat cuvinte și acuzații grele Rebecăi Pascu, 19 ani, redactor al postului TV, Antena Stars, conform Cancan.ro.

Fata care a descins în fața postului a acuzat-o pe Rebeca Pascu, nimeni alta decât sora de tată a lui Pepe, că ar întreține relații sexuale contra-cost cu iubitul ei! Ea și-ar susținut acuzațiile cu o serie de mesaje între cei doi, descoperite în telefonul bărbatului.

Conform sursei citate, sora artistului nu a dorit să comenteze întâmplarea. De altfel, locul respectiv este unul cu tradiție pentru întâlnirile de gradul zero. Parcarea cu pricina a fost scena unui scandal „istoric” în showbizul autohton, acesta fiind locul unde Corneliu Vadim Tudor a făcut-o albie de porci pe Mărioara Zăvoranu.

Ca un făcut, la scurt timp după „confruntarea titanilor”, Pepe a fost invitat să comenteze imaginile video surprinse de cameramanii celor două televiziuni vecine, la emisiunea lui Dan Capatos. 

Rebeca Pascu are 19 ani, este soră de tată cu Pepe, fiind fiica faimosului Ion Talent, membru marcant al gărzii vechi de băieți de oraș. Rebeca a devenit cunoscută public, în 2013, pe vremea când avea abia 9 ani.

Nu am nici 4, nici 5 copii, ci 7. Eu nu mi-am ascuns viaţa, îi iubesc pe toţi, i-am făcut pentru că i-am dorit. Cu Tatiana am patru, Roberta si Cotizo sunt dintr-o altă relaţie şi sunt acum la casa lor, şi Rebeca. Fata mea are 9 ani, e in clasa a doua. Am grijă de ea, de educatia ei. E frumoasă, e talentată, e fata mea. Îi place să danseze. Pepe a fost curios să o vadă pe surioara lui, Rebeca, o iubeşte, iar el o admiră foarte mult”, povestea Ion Talent, în 2013, pentru Cancan.ro

Rebeca a crescut și și-a dorit să urmeze o carieră artistică, fiind inspirată de fratele mai mare. Ea a ales manelele, ca gen muzical. Dacă Pepe s-a rezumat la a-i sugera să mai exerseze, tatăl ei s-a opus cu vehemență, mergând chiar la câțiva producători, pentru a le interzice orice colaborare cu fiica sa cea mică.

Doar că Rebeca nu s-a dat bătută și, după ce a împlinit 18 ani, a reluat legăturile cu aceștia. Și-a luat numele de scenă Rebeka Pascu și s-a pus pe cântat. Are colaborări cu DeSanto, Cristi Mega și cu Cocoș de la Călărași, piesele fiind publicate pe YouTube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net