Sora lui Pepe, bătută în Antenă? Rebeca Pascu, acuzată că face sex pe bani

Un scandal monstru ar fi avut loc, într-un loc cu tradiție pentru schimburile de replici și chiar contacte fizice violente, parcarea din spatele Romexpo, unde sunt sediile și studiourile televiziunilor Antena Stars și Kanal D.

Rebeca Pascu și Pepe sunt frați de tată. foto: cancan.ro
Rebeca Pascu și Pepe sunt frați de tată. foto: cancan.ro

În cursul zilei de luni, 28 noiembrie, o fată nervoasă ar fi încercat să o „ciufulească” și i-ar fi adresat cuvinte și acuzații grele Rebecăi Pascu, 19 ani, redactor al postului TV, Antena Stars, conform Cancan.ro.

Fata care a descins în fața postului a acuzat-o pe Rebeca Pascu, nimeni alta decât sora de tată a lui Pepe, că ar întreține relații sexuale contra-cost cu iubitul ei! Ea și-ar susținut acuzațiile cu o serie de mesaje între cei doi, descoperite în telefonul bărbatului.

Conform sursei citate, sora artistului nu a dorit să comenteze întâmplarea. De altfel, locul respectiv este unul cu tradiție pentru întâlnirile de gradul zero. Parcarea cu pricina a fost scena unui scandal „istoric” în showbizul autohton, acesta fiind locul unde Corneliu Vadim Tudor a făcut-o albie de porci pe Mărioara Zăvoranu.

Ca un făcut, la scurt timp după „confruntarea titanilor”, Pepe a fost invitat să comenteze imaginile video surprinse de cameramanii celor două televiziuni vecine, la emisiunea lui Dan Capatos. 

Rebeca Pascu are 19 ani, este soră de tată cu Pepe, fiind fiica faimosului Ion Talent, membru marcant al gărzii vechi de băieți de oraș. Rebeca a devenit cunoscută public, în 2013, pe vremea când avea abia 9 ani.

Nu am nici 4, nici 5 copii, ci 7. Eu nu mi-am ascuns viaţa, îi iubesc pe toţi, i-am făcut pentru că i-am dorit. Cu Tatiana am patru, Roberta si Cotizo sunt dintr-o altă relaţie şi sunt acum la casa lor, şi Rebeca. Fata mea are 9 ani, e in clasa a doua. Am grijă de ea, de educatia ei. E frumoasă, e talentată, e fata mea. Îi place să danseze. Pepe a fost curios să o vadă pe surioara lui, Rebeca, o iubeşte, iar el o admiră foarte mult”, povestea Ion Talent, în 2013, pentru Cancan.ro

Rebeca a crescut și și-a dorit să urmeze o carieră artistică, fiind inspirată de fratele mai mare. Ea a ales manelele, ca gen muzical. Dacă Pepe s-a rezumat la a-i sugera să mai exerseze, tatăl ei s-a opus cu vehemență, mergând chiar la câțiva producători, pentru a le interzice orice colaborare cu fiica sa cea mică.

Doar că Rebeca nu s-a dat bătută și, după ce a împlinit 18 ani, a reluat legăturile cu aceștia. Și-a luat numele de scenă Rebeka Pascu și s-a pus pe cântat. Are colaborări cu DeSanto, Cristi Mega și cu Cocoș de la Călărași, piesele fiind publicate pe YouTube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
sebastian ghiorghiu jpg
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg