Monica Davidescu și Aurelian Temișan au fugit la mare! Cât de mult mai vrea Dora să meargă în vacanță cu părinții

#Exclusiv Click!

Monica Davidescu (50 de ani) și Aurelian Temișan (51 de ani) au găsit câteva zile libere și au plecat în formulă completă la mare. Ei doi, împreună cu cei doi căței ai familiei, Cora și Rocco, dar și cu Dora (12 ani), fiica lor deja aproape adolescentă.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au bucurat de mare și de soare. Au poposit la Gura Portiței și au găsit acolo o casă și o gazdă primitoare, exact ce și-au dorit pentru vacanță cu familia și animalele de companie. Monica Davidescu a mărturisit pentru Click! că fiica ei și a lui Temi, Dora, oscilează uneori în a mai alege vacanțele cu părinții.

Monica, ați reușit să fugiți câteva zile în vacanță! Cum a fost?

Cu multă liniște. Agitația de peste an ne face să căutăm  în vacanță locuri cât se poate de liniștite și să avem  confortul de acasă. Anul acesta am ales  pentru 4 zile în Jurilovka, o casă foarte curată și primitoare unde am putut să ne bucurăm și de compania cățeilor noștri (cu care nu putem merge în  orice hotel din  România) care au alergat fericiți în curte și și-au făcut noi prieteni patrupezi în mod special pisici. Ne-am bucurat de plimbarea cu șalupa până la Gura Portiței unde am  făcut plajă în liniște fără  vânzători ambulanți, fără  decibeli dați la maxim  în concurența dintre terase, ne-am bucurat de mâncare bună și de  plimbare în aer liber și puțină istorie la Sit-urile din  jurul Jurilovkăi.

Mai urmează și alte escapade de acest gen? Știu că aveți un program încărcat!

Urmează în august alte 4 zile la o pensiune la munte (Poiana Brașov) unde suntem primiți cu cățeii.  În rest ne pregătim pentru evenimente de familie  la prieteni dragi: botezuri, cununie civilă, nunți. Avem în vara asta vreo 6 evenimente de genul ăsta. 

Cum ești cu piciorul accidentat? Ai voie să faci efort, a trecut, e totul bine acum?

Întreținerea cu exerciții fizice la Pillates ajută foarte mult. Nu fac sport de performanță așa că  sunt foarte bine  la genul de activitate prestată. Pot să dansez, să stau pe tocuri să alerg de plăcere….să fac  întreținere fizică.  Totul e bine, mulțumesc de întrebare. 

Cine fuge cel mai tare de soare din familia voastră?

Se vede clar.  Eu fug tare și constant. La plajă stau doar sub umbrelă și  am întotdeauna cremele la mine cu care mă dau din abundență. Aurelian și Dora, adoră să stea în soare (insist să se dea cu cremă înainte)  se bălăcesc mult în mare și după o zi  pielea lor e deja bronzată fără  să se ardă. Eu am pielea mai sensibilă și prefer să mă feresc de soare decât să sufăr. Acum eu sunt albă, ei au culoare de mulatrii.  Suntem o familie colorată.

Cum e cu Dora? Mai vrea să vină cu părinții în vacanță?

Uneori da, alteori nu. Nu mai doarme de mult cu noi în cameră când mergem în vacanțe  de aceea preferăm apartament sau casă. Când mergem într-un loc nou, mai ales în afara țării, vrea să vină cu noi să exploreze, să cunoască. În general alegem  locuri care să îi facă și ei plăcere și care să o facă să descopere lumea altfel. Anul acesta am ales doar țara noastră. 

Ce își dorește Dora să facă cât a mai rămas din vacanță? Unde ar vrea să meargă, are vreo dorința în acest sens?   

Nu neapărat.  Se pregătește și ea pentru evenimentele de familie, iese des în parc sau la film cu colegii de la școală sau de la cursul de dezvoltare personală prin teatru.  Se pregătește de o nouă tabără în care va merge în august la munte.  În iunie a fost  în altă tabăra la mare. Și cum în fiecare săptămână plecăm  cel puțin  două  zile   cred că  își dorește să stea mai mult pe acasă. 

Munciți toată vara la teatru? Ce spectacole mai pregătiți?

La TNB suntem în relaș, perioada în care recuperăm și noi weekend-urile  care ne prind pe scenă tot timpul anului.   În partea de teatru independent, suntem în căutări pentru un text nou  și  deja stabilim o distribuție și ne pornim la primele lecturi. Dar din superstiție nu îți spun mai multe decât în preajma premierei.  

În plus lucrăm să punem în pagină un nou concert marca Aurelian Temișan  și asta implică multă organizare și  repetiții  cu muzicienii și am reușit să programăm și primele spectacole din septembrie și octombrie.

11 septembrie e data în care ne reluăm activitatea cu ,,O noapte furtunoasă’’, la Drobeta Turnu Severin,  apoi pe 16 septembrie vom merge pentru prima dată la Bruxelles, cu ,,Divorțul anului’’, pe 18 septembrie vom sărbători în gazdă, la TNB, spectacolul cu numărul 100 al companiei noastre, cu o nouă  reprezentație a spectacolului ,,Eu te cred, dar tu mă minți” ,    continuăm pe 24 septembrie cu un ,,Divorțul anului’’ la Dallles  și apoi, pe 25 septembrie,  ,,O noapte Furtunoasă’’,  în gazdă,  tot la TNB.

E devreme să vă  anunț și spectacolele din octombrie dar ele sunt deja la vânzare pe platformele de vânzare bilete   așa că vă rog să urmăriți paginile noastre de Facebook și vă anunțăm acolo toate detaliile.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net