Monica Davidescu, Mirela Oprișor și Nuami Dinescu „Cred în România”. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel.

Monica Davidescu, Mirela Oprișor și Nuami Dinescu, trei doamne ale scenei teatrului românesc Cred în România, asa că s-a lansat leapșa între vedete, într-o campanie Adevărul!

Monica Davidescu, Mirela Oprișor și Nuami Dinescu
Monica Davidescu, Mirela Oprișor și Nuami Dinescu

Monica Davidescu: „România înseamnă rădăcinile mele”

„Sunt Monica Davidescu, actriță, și Cred în România pentru că România este țara mea, e locul în care am familia. România înseamnă strămoșii mei. România înseamnă rădăcinile mele. Cred în România pentru că iubesc limba română, pentru că este limba în care mă pot exprima cel mai bine. Cred în România pentru că, așa cum am descoperit în cărți, aici s-au născut oameni demni de tot respectul și toată încrederea. Te iubesc, România!”, a declarat Monica Davidescu.

Mirela Oprișor: „Aici sunt rădăcinile mele”

„Sunt Mirela Oprișor, actriță de teatru, televiziune și film, și Cred în România pentru că aici sunt rădăcinile mele, aici vreau să rămân, să fac în continuare lucruri frumoase alături de colegii mei atât de talentați”, a spus Mirela Oprișor.

Nuami Dinescu Crede în România 

„Sunt Nuami Dinescu, actriță, și Cred în România pentru că am încredere în actorii și regizorii tineri care vin din urmă. Sunt sigură că datorită muncii lor și datorită iubirii lor pentru teatru, aceasta va rămâne întotdeauna pentru toată lumea o lumină”, a dezvăluit Nuami Dinescu.

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim.

Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni, sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României.

Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află.

Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
facebook messenger jpeg
cub Otniela png
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub lidia buble png
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg