Aurelian Temișan vrea să joace din nou în filme! Artistul e gata să primească oferte: „Sunt ce trebuie pentru un rol serios”

Ne-am întâlnit cu juratul de la ”Te cunosc de undeva” luni seara. la un eveniment monden, unde a cântat și unde a venit împreună cu Dora, fiica lui, și cu Monica Davidescu, fermecătoarea lui soție. A fost cam greu să-l prindem pe Aurelian Temișan pentru că era solicitat fie de admiratoare pentru a face fotografii, fie de fiica lui ca să o ajute să facă fotografii cu influencerii veniți la eveniment.

Aurelian Temișan cu fiica Dora la eveniment
Aurelian Temișan cu fiica Dora la eveniment

Click!: Am observat în seara asta că ești solicitat de generații diferite, de fiica ta, care vrea să facă fotografii cu influenceri care vor și ei poze cu tine și de restul doamnelor și domnișoarelor care vor și ele poze cu tine

Aurelian Temișan: Dora, fiica mea, are 12 ani și are ea favoriții ei și a vrut să merg cu ea să le fac poze. I-am spus să mă ducă unde trebuie, că eu nu-i știu și le fac eu poze.

Ce face Aurelian Temișan vara asta cu familia lui?

Săptămâna trecută am început o tabără de copii la Mamaia unde  eu și Monica Davidescu suntem profesori cordonatori, nu-i organizată de noi, mai avem un singur spectacol cu compania de teatru Concordia, un spectacol cu ”Divorțul anului”, pe 8 iulie, la Brașov, după care intrăm în vacanță până în septembrie. Dăm divorț, intrăm în vacanță și apoi începem furtunos cu ”O noapte furtunoasă” în septembrie.

Aurelian Temișan nu spune „nu” unei alte oferte de a juca în filme

Dacă tot ai atatea admiratoare, că teatru tot faci, un rol într-un film nu s-a găsit pentru tine?

Aștept solicitări. Deocamdată nu am ajuns să-mi produc singur filmele, dar dacă cineva mă sună și acolo este scenariu ce trebuie eu nu am să spun NU.

De când n-ai mai făcut film?

De la primul și singurul pe care l-am făcut, ”A doua cădere a Constantinopolului”, a fost în 1993 și a fost singurul. Sunt 30 de ani de atunci. De acum încolo sunt ce trebuie pentru un rol serios.

Aurelian Temișan a cântat la eveniment
Aurelian Temișan a cântat la eveniment

Te-ai dezbrăca pentru rol...

Un rol serios, am zis. La vremea respectivă aveam 21 de ani.

Ești oricum neschimbat...

Un pic bătut de soare și decolorat la păr, grizonat.

Mă întorc la vacanță..

Vacanța este pe bucăți anul acesta, avem trei minivacanțe în 3 zone diferite, pentru că între timp o să facem și o citire de text la o nouă piesă de teatru pe care o punem în scenă din toamnă. Știi cum e, ca să culegi roadele în toamnă, trebuie să începi să semeni de acum.

Monica Davidescu cu Dora și Aureșian Temișan
Monica Davidescu cu Dora și Aureșian Temișan

Și în televiziune?

E vorba de acel proiect care îmi place și nu aș vrea să îl las din mână niciodată, ”Te cunosc de undeva”, în care sunt de 12 ani și în cazul în care va mai dura 20, 30 de ani, s-ar putea să se numească la un moment dat emisiunea ”Te cunosc de undeva dar nu prea mai știu de unde”.

Ce talente are fiica lui Aurelian Temișan

Poate apar noi vedete, poate Dora fiica voastra. Cântă, dansează, ce talente are?

Face actorie, la clasa de actorie și cântă, dar deocamdată nu a cerut să cânte, eu fiind pregătit cu toate pârghiile necesare să îi deschid acolo unde are nevoie. Unde va vrea să meargă, la orice festival, eu sunt acolo.

Dar dacă s-ar lansa în muzică și te trezești cu ea concurentă la ”Te cunosc de undeva” ce ai face?

Am să o taxez atunci când va fi nevoie pentru că eu nu am ținut nici măcar de prietenia mea cu Adrian Enache, când a fost el concurent. Primele pareu puncte pe care le-a luat el în emisiune când a fost el, le-a luat de la mine. Pentru că nu amestec niciodată prietenia, sau mai ales gradul de rudenie dacă ar veni, să zic, Andreea Bălan concurentă și n-ar fi ceea ce trebuie într-o anumită seară, ar lua cele mai puține puncte de la mine. Nu contează prietenia, ne interesează să fie pefect.

Jurații de la Te cunosc de undeva
Jurații de la Te cunosc de undeva

Cum e să ai așa o fină celebră?

O cunosc mult prea mult timp, o cunosc de la 10 ani, în prima ei apariție tv la 10 ani, în emisiunea cu Mihai Constantinescu și Anca Țurcașiu, eu am fost invitat, cu Corina Chiriac. Și o știu de la debut, de la 10 ani, de dinainte de a crede vreodată că ăutem colabora, că am putea fi într-un juriu împreună sau că îi voi putea fi naș.

Dacă ai putea să te întorci în timp, ai schimba ceva din viața ta?

Nu. Dacă aș schimba ceva precis în timp, s-ar schima multe și n-aș mai ajunge unde sunt acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net