Cu cine-și dorește Aurelian Temișan să se sărute! Monica Davidescu știe?

Ultima actualizare:

Loredana Groza și Aurelian Temișan au fost protagoniștii a două scene cât se poate de fierbinți în filme, realizate la distanță de 24 de ani. Temișan a dat din casă și a povestit că-și mai dorește și a treia oară!

Scena nu prea are secrete! Aurelian Temișan a fost, duminică seară, invitatul lui Denise Rifai la Kanal D și a oferit amănunte cât se poate de picante despre scenele în care s-a sărutat în film cu colega sa Loredana Groza. Chiar dacă între cele două săruturi au trecut 24 de ani, Temi nu prea a uitat-o pe Lori și și-ar mai dori să repete experiența.

Aurelian Temișan: „Aștept și la treilea sărut de la Lori!”

În 1994, Aurelian Temișan și Loredana Groza au jucat împreună în pelicula „A doua cădere a Constantinopolului”, regizată de Mircea Mureșanu. Producția a atras la acel moment foarte multe critici, dar a depășit un milion de spectatori. Șarmantul cântăreț și Loredana Groza au avut de interpretat atunci pe ecrane scena unui sărut foarte pasional.

După 24 de ani, Aurelian Temișan și Loredana Groza s-au reîntâlnit și au interpretat o nouă scenă romantică, de data aceasta în producția „Mamma Mia”, unde s-au sărutat din nou.

Atunci când pe scenă execut un sărut profesional, nu mă gândesc niciodată la persoana din spatele rolului care este în fața mea. Eu sărut personajul, așa înseamnă să te interpui cu rolul și să ai în fața ta personajul respectiv, nu pe soția ta sau vreo colegă cu care ai putea avea în afara scenei o altă relație.

"Eram timizi, Loredana mai mult se gâdila"

Dintre cele două săruturi, mai profund a fost cel din «Mamma Mia> pentru că la începuturi, eram tineri amândoi. Eram timizi, Loredana mai mult se gâdila decât se săruta. A fost mai fierbinte primul pentru că era foarte cald afară, dar cel din «Mamma Mia» a fost așezat, dar eu nu am sărutat-o pe Loredana pe scenă, îmi pare rău, eu am sărutat personajul și cred eu că a fost credibil.

Acum, că în mintea omului din sală s-a produs și legătura cu cei 24 de ani înainte, e minunat. A fost frumos, mă întreb oare când va fi al treilea”, a povestit Aurelian Temișan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D).

Aurelian Temișan are o căsnicie fericită de 26 de ani cu actrița Monica Davidescu. Cei doi s-au căsătorit la 11 ani de când au început relația de amor. Ca în orice cuplu, gelozia și certurile nu i-au ocolit nici pe ei.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o căsnicie de 26 de ani Sursa: Instagram
Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o căsnicie de 26 de ani Sursa: Instagram

"Am fost ispitit de nenumărate ori!"

Cântărețul a mai povestit că, de-a lungul carierei sale, a fost mereu ispitit pe la concerte de către doamne sau domnișoare, însă întotdeauna a rezistat eroic tentațiilor.

De nenumărate ori. Este în firea umană și să ispitească și în același timp este în firea umană, a celui care este ispitit, să accepte sau să îi explice ispitei că nu este cazul. Face parte din natura meseriei, din latura noastră de artiști să întâlnești oameni, care unii doar din dorința de a se da interesanți încep să flirteze, alții o fac dintr-un sentiment pe care îl au pentru acel om pe care și l-au zugrăvit în minte ca pe o icoană.

Sunt totuși 34 de ani de scenă, sunt mii de spectacole în care după spectacole, aproape de fiecare dată am stat de vorbă cu oameni pe care nu îi văzusem niciodată și aproape la fiecare spectacol a existat câte cineva, minunat așa cum ești tu, care să vină și să vrea ceva de la mine.

La Brașov cred că i-am spus domnișoarei, când am aflat că are 17 ani, să mai stea un pic și mai vorbim peste 2-3 ani. Eu am mai fost în Brașov, dar ea nu a mai apărut, probabil că ei îi trecuse și bine că i-a trecut”, a mai mărturisit Aurelian Temișan, la aceeași emisiune.

Aurelian Temișan este un cunoscut solist de muzică ușoară din România. Cântărețul, însă, are și talent actoricesc, deși nu are diplomă în domeniu. A jucat într-o serie de filme, dar și în piese de teatru.

Primul său rol l-a avut în anul 1992, la un teatru din Ploiești, unde a fost și angajat timp de 20 ani. De-a lungul carierei sale, Aurelian Temișan a strâns în portofoliul său numeroase piese de teatru celebre, precum: „Chicago”, „Jocul de-a vacanța”, „Boeing-Boeing”, „Încurcătură la nivel înalt”, „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc” sau „Încă nu, dar o să fie”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net