Aurelian Temișan a dezvăluit totul despre momentele fierbinți cu Loredana Groza: „Mai mult se gâdila...”

Ultima actualizare:

Artistul Aurelian Temișan a spus totul despre săruturile fierbinție pe care le-a avut cu Loredana. Cel mai nou invitat al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai a vorbit despre viața personală și profesională, dar și despre momentele intime din viața lui.  

Aurelian Temișan, invitat la emisiunea 40 de întrebări. FOTO: arhivă
Aurelian Temișan, invitat la emisiunea 40 de întrebări. FOTO: arhivă

Cântărețul și Loredana Groza au avut parte de două săruturi, al doilea întâmplându-se în urmă cu doar doi ani. Click.ro vă dezvăluie momentele în care cei doi s-au sărutat, dar și alte momente picante din cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

Temișan a spus totul! „Care a fost mai reușit: primul sau al doilea sărut cu Loredana?”

Denise Rifai, prezentatoare emisiunii „40 de întrebări”, difuzată de la Kanal D, îl va avea invitat în următoarea ediție pe cântărețul Adrian Temișan.  Juratul de la „Te cunosc de undeva” o să fie pus în postura de a răspunde la o întrebare mai intimă: „Care a fost mai reușit: primul sau al doilea sărut cu Loredana?”.

Aurelian Temișan și Loredana Groza au avut o scenă incendiară în filmul „A doua cădere a Constantinopolului” (1994), dar și în celebrul musical „Mamma Mia”, în urmă cu doar 2 ani. Denise Rifai a profitat de aceste informații și l-a întrebat pe cântăreț care dintre săruturi i s-a părut mai reușit: primul sau al doilea.

Denise Rifai: „Câte evenimente importante v-au prins în dormitor?”

În ediția care se va difuza duminică, 12 martie 2023, de la ora 22:30 și alte întrebări interesante i-au fost adresate juratului de către prezentatoarea de la Kanal D. „Care este cel mai mare atu al lui Aurelian Temișan?”, „Cum e să-ți dea gol Eros Ramazzotti?”, „Ați purtat vreodată colanți după ce v-ați lăsat de balet?”, „Câte fete ați cucerit tratându-le cu indiferență?”„Câte evenimente importante v-au prins în dormitor?” sau „Ce defect oltenesc aveți?”.

Loredana Groza și Adrian Temișan au o frumoasă relație de amiciție. / Foto: arhiva personală.
Loredana Groza și Adrian Temișan au o frumoasă relație de amiciție. / Foto: arhiva personală.

Relație frumoasă de prietenie între Temișan și Loredana Groza

Între Aurelian Temișan și Loredana Groza este o frumoasă relație de prietenie de ani buni. Ei s-au cunoscut în anul 1989,  în acele vremuri artistul debuta pe scena muzicală românească, iar Loredana era deja cunoscută. În acest moment, cei doi sunt colegi la același post de televiziune.

Temișan are numai cuvinte de laudă pentru cea alături de care a filmat o vară întreagă la producția „A doua cădere a Constantinopolului”, alături de alți mari actori, mai ales că cei doi erau atunci doar simplii debutanți în cinematografie.

Aurelian Temișan: Până la Mamma Mia nu am mai avut ocazia să ne pupăm

Aurelian Temișan a mărturisit că nu va uita niciodată momentul de la sfârșitul peliculei, când se mișcă lustra. Au trecut de atunci aproape 30 de ani, Aurelian Temișan și Loredana Groza revăzându-se des pe scenă și la spectacole.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net