Doamnelor, mare atenție! Lucrurile la care bărbații sunt extrem de atenți în timpul sexului, dar nu vi le spun niciodată

Sexul stă la baza nevoilor umane, deși mulți sunt de părere că reprezintă mai mult o dorință. Indiferent dacă este tratat precum o nevoie sau nu, importantă este conexiunea dintre doi parteneri și cât de bine reușesc să se înțeleagă în pat. 

Ce vor bărbații în dormitor / Sursă foto: colaj Click!
Ce vor bărbații în dormitor / Sursă foto: colaj Click!

Totuși, bărbații sunt extrem de timizi atunci când vine trebuie să vorbească despre ceea ce simt în timpul unei partide de amor.

La rândul lor, femeile se simt de mult ori inconfortabil în momentele de intimitate. Mintea lor lucrează și astfel apar tot felul de întrebări referitoare la anumite aspecte legate de felul în care arată sau de modul în care se mișcă. Așa reușesc să piardă conexiunea cu partenerul și să nu se bucure de momentele petrecute cu el. Totuși, femeile ar trebui să știe că bărbații lor sunt atenți la mai multe detalii în timpul sexului, pe care le consideră importante.

Ce vor bărbații în dormitor, de fapt?

În urma unui sondaj, au fost descoperite cinci aspect care sunt considerate de către reprezentanții sexului tare extrem de importante în timpul actului sexual.

Femeile vor fi surprinse să afle că bărbații lor nu analizează fiecare cuticulă în parte, nu le numără colăceii de pe abdomen sau rămân fixați pe celulita de pe picioare. Dimpotrivă, aceste detalii pe care femeile le consideră importante, în ochii lor pălesc.

Bărbații își creează o imagine de ansamblu asupra femeii cu care fac dragoste. Ei vor ca doamnele să preia inițiativa în pat și să fie părtașe momentelor pline de tandrețe.

În timp ce multor femei le este jenă să se lase purtate de val și să apeleze la mișcări pline de senzualitate și pasiune, bărbații își doresc cu ardoare ca aceste lucruri să facă parte din comportamentul lor sexual.

Mișcările pasionale, gemetele și șoaptele la ureche îi vor înnebuni pe bărbați și cu greu vor uita femeile care le-au oferit plăcerea supremă în pat.

Contactul vizual cu partenerul este extrem de important. Femeile trebuie să-și privească partenerul în ochi, astfel încât el să știe că sunt interesate de el și implicate în actul sexual.

Dacă privirea femeii este ațintită pe pereți sau în tavan, acest lucru va oferi partenerului senzația că nu este interesată de moment, sau că plictiseala își spune cuvântul.

Respirația este cheia pentru o partidă de amor de neuitat. Este un detaliu care trădează femeile, astfel bărbații își pot da seama cât de excitate sunt.

Pielea fină, proaspăt epilată, nu este de neglijat. Bărbații adoră senzația catifelată a pielii. Și nu în ultimul rând, lenjeria intimă provocatoare îi va înnebuni pe aceștia. De asemenea, acest detaliu nu va trece neobservat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net