Dezvăluirile unui model OnlyFans: cu cine îi place să facă sex

Oamenii ar putea spune că generația mai în vârstă este mai experimentată în pat, în timp ce alții preferă doar relațiile mature. Iar Jamie Luna (25 de ani), o creatoare de conținut pentru adulți pe platforma OnlyFans, se numără printre persoanele cărora le place să se aibă întâlniri cu bărbați mai mari decât ea, deoarece aceștia sunt „mai buni în pat”.

Jamie, din Los Angeles, SUA, nu se sfiește să recunoască ce îi place în dormitor (foto: Twitter)
Jamie, din Los Angeles, SUA, nu se sfiește să recunoască ce îi place în dormitor (foto: Twitter)

Jamie, din Los Angeles, SUA, nu se sfiește să recunoască ce îi place în dormitor, iar lucrul ei preferat este să întrețină relații cu bărbați mai în vârstă. Dar, în timp ce iubește „flăcăii” mai maturi, modelul a recunoscut că s-a întâlnit și cu bărbați mai tineri, iar experiența nu a fost chiar atăt de plăcută.

„O experiență neplăcută pe care am avut-o a fost când eram în pat cu acest tip. Totul mergea foarte bine. I-aș fi dat nota 10. Avea o față atrăgătoare și un corp de vis. Dar o dată ce am început actul sexual, a continuat să repete într-una, iar și iar: «Oh, îți place asta?». Nu am putut trece peste ceea ce spunea. Totul a devenit amuzant după aceea”, a declarat Jamie, pentru tabloidul britanic DailyStar.

Dar, din fericire, creatoarea de conținut pentru adulți are și amintiri plăcute. Vorbind despre un fost iubit, Jamie și-a amintit de o experiență pe care a trăit-o cu acesta la un picnic. Cei doi făceau o mică drumeție, apoi un lucru a dus la altul, iar cuplul s-a bucurat de o mică aventură în aer liber, pe o vale unde nu putea să îi vadă nimeni: „Îmi amintesc doar de libertatea pe care am simțit-o în timp ce el își făcea de cap cu mine”, a mai povestit modelul.

Chiar dacă este o adeptă a sexului în orice ocazie, oriunde, Jamie are și un sfat pentru bărbații mai tineri, și anume să mențină o igienă bună pentru a nu le crea femeilor probleme de sănătate. „Asigurați-vă că sunteți curați și mirosiți bine. Nu mergeți la alergat și după să vă așteptați să aveți parte de o partidă de sex. De asemenea, înainte de a face asta, comunicați. Aflați ce vă place și ce îi place. Nu vă fie frică să întrebați”, a încheiat ea.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net