Ea este cea mai sexy primăriță! Și-a finanțat campania politică din banii încasați din OnlyFans

María Fernanda Vargas (32 de ani), mai bine cunoscută sub numele de Mafer, este acum primărița cantonului Simón Bolívar, din provincia ecuadoriană Guayas. Dar, interesant este faptul că a câștigat alegerile locale într-un mod total neobișnuit! Modelul și-a finanțat campania politică prin vânzarea de fotografii indecente pe OnlyFans.

María Fernanda Vargas a câștigat alegerile din Ecuador cu „ajutorul” OnlyFans (foto: Instagram)
María Fernanda Vargas a câștigat alegerile din Ecuador cu „ajutorul” OnlyFans (foto: Instagram)

Chiar dacă și-a închis contul înainte de a-și confirma candidatura, María Fernanda Vargas a recunoscut că s-a înscris pe platforma pentru adulți pentru a-și finanța ambițiile politice. Și schema a dat roade, deoarece succesul se datorează urmăritorilor ei - María a obținut aproape 50% din voturi. „Astăzi au câștigat fermierii, muncitorii, băieții și fetele, tinerii, antreprenorii – adulții mai în vârstă. Poporul a câștigat, tot Simón Bolívar a câștigat”, a scris ea pe rețelele sociale făcând referire la conducătorul mișcării de independență din America de Sud, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

Într-o altă postare recentă, María Fernanda Vargas a adăugat: „Prima femeie care a câștigat funcția de primar în tot Simón Bolívar. Am devenit prima femeie primar și cea mai votată din istoria lui Simon Bolivar. Vă mulțumim că ați făcut parte din acest proces istoric”. María deține o diplomă în jurnalism de la Universitatea de Stat din Milagro. Pe lângă aceasta, ea este și proprietara unui salon de înfrumusețare.

Nominalizarea lui Mafer Vargas a generat multe controverse pe rețelele de socializare și în publicul ecuadorian. Criticile s-au concentrat pe poziția ei de creator de conținut la OnlyFans și dacă este capabilă să intre în politică pentru a rezolva problemele țării sale. Într-un interviu, fostul președinte Rafael Correa a apărat-o pe candidată în fața comentatorilor: „Du-te, vezi profilul acelei fete - un comunicator social, o studentă la drept, care conduce o fundație pentru a ajuta la combaterea violenței împotriva femeilor. Să nu cădem nici în capcana asta de a demoniza acele lucruri, căci nu este doar un model, este o femeie capabilă. Ar trebui să avem grijă – discriminăm profesiile sau ocupațiile pe care, poate, nu le împărtășim”, a spus el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net