O profesoară a fost dată afară pentru că a pozat sexy pe OnlyFans. Ce suma câștiga pe lună

Ultima actualizare:

Cu o vechime de 20 de ani în învăţământ, Sarah Juree (40 de ani), din Indiana, SUA, a decis să îşi mărească venitul lunar publicând fotografii sexy online.

Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe  lună din fotografii indecente
Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe lună din fotografii indecente

Totul a început când a devenit interesată de succesul unui prieten apropiat pe OnlyFans, platforma pentru adulţi, iar aceasta a hotărât să îşi încerce şi ea norocul. Contul ei a devenit cunoscut imediat, Sarah fiind mai mult decât mulţumită cu cei 10.500 de dolari pe care îi câştigă lunar.

Revoltată de faptul că a fost descoperită şi concediată de către şefii ei, fosta profesoară a criticat standardele care au dus la încetarea activităţii ei de predare.

„E şocant că fotografia mea şi în general fotografiile nud cu un corp de femeie au fost considerate pornografice, greşite şi ruşinoase, chiar şi o infracţiune incendiară”, a spus Sarah, citată de TheSun.

Aceasta a precizat că s-a apucat să posteze fotografii cu ea în poziţii indecente ca să-şi întreţină copiii. Sarah este mamă singură a doi copii gemeni. 

Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe  lună din fotografii indecente
Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe lună din fotografii indecente

A fost dată afară pentru că pozat pe OnlyFans

Cazul profesoarei Sarah Juree ne amintește încă o dată cât de frecventat a devenit site-ul OnlyFans. Nu mai este niciun secret că se pot câștiga sume importante pe această platformă. De altfel, chiar și câteva dive din România și-au încercat deja norocul.

Poate te interesează: Ce tarife are Daniela Crudu pe Onlyfans? Va continua să posteze și pe parcursul sarcinii!

Platforma pentru adulți e destinată oricărei persoane care are peste 18 ani. OnlyFans nu e popular doar în România. Vedete de afară, precum Denise Richards, Carmen Electra, Cardi B, Tyler Posey, Bella Thorne, Blac Chyna și Amber Rose, au cont.

Totodată, fiica actorului Charlie Sheen a creat multă agitație în presa de peste ocean după ce s-a aflat că „lucrează” pe OnlyFans.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
coacaze ceai jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
educatie finaiciara1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net