O profesoară a fost dată afară pentru că a pozat sexy pe OnlyFans. Ce suma câștiga pe lună

Cu o vechime de 20 de ani în învăţământ, Sarah Juree (40 de ani), din Indiana, SUA, a decis să îşi mărească venitul lunar publicând fotografii sexy online.

Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe  lună din fotografii indecente
Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe lună din fotografii indecente

Totul a început când a devenit interesată de succesul unui prieten apropiat pe OnlyFans, platforma pentru adulţi, iar aceasta a hotărât să îşi încerce şi ea norocul. Contul ei a devenit cunoscut imediat, Sarah fiind mai mult decât mulţumită cu cei 10.500 de dolari pe care îi câştigă lunar.

Revoltată de faptul că a fost descoperită şi concediată de către şefii ei, fosta profesoară a criticat standardele care au dus la încetarea activităţii ei de predare.

„E şocant că fotografia mea şi în general fotografiile nud cu un corp de femeie au fost considerate pornografice, greşite şi ruşinoase, chiar şi o infracţiune incendiară”, a spus Sarah, citată de TheSun.

Aceasta a precizat că s-a apucat să posteze fotografii cu ea în poziţii indecente ca să-şi întreţină copiii. Sarah este mamă singură a doi copii gemeni. 

Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe  lună din fotografii indecente
Sarah Juree câştigă 10.500 de dolari pe lună din fotografii indecente

A fost dată afară pentru că pozat pe OnlyFans

Cazul profesoarei Sarah Juree ne amintește încă o dată cât de frecventat a devenit site-ul OnlyFans. Nu mai este niciun secret că se pot câștiga sume importante pe această platformă. De altfel, chiar și câteva dive din România și-au încercat deja norocul.

Poate te interesează: Ce tarife are Daniela Crudu pe Onlyfans? Va continua să posteze și pe parcursul sarcinii!

Platforma pentru adulți e destinată oricărei persoane care are peste 18 ani. OnlyFans nu e popular doar în România. Vedete de afară, precum Denise Richards, Carmen Electra, Cardi B, Tyler Posey, Bella Thorne, Blac Chyna și Amber Rose, au cont.

Totodată, fiica actorului Charlie Sheen a creat multă agitație în presa de peste ocean după ce s-a aflat că „lucrează” pe OnlyFans.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin