Ce tarife are Daniela Crudu pe Onlyfans? Va continua să posteze și pe parcursul sarcinii!

Ultima actualizare:

Daniela Crudu a generat mare vâlvă printre fani, când a anunțat că este însărcinată în trei luni și a dat publicității chiar și imagini cu burtica de graviduță. Cruduța s-a făcut femeie de casă, locuiește în Suedia, are o relație stabilă de un an și câștigă bani pe cont propriu din platforma pentru adulți OnlyFans. Bruneta va continua să posteze conținut deocheat și în timpul sarcinii...iată ce tarife are Daniela Crudu pe OnlyFans. 

Ce tarife are Daniela Crudu pe Onlyfans? Va continua să posteze și pe parcursul sarcinii!
Ce tarife are Daniela Crudu pe Onlyfans? Va continua să posteze și pe parcursul sarcinii!

Daniela Crudu, 33 de ani, va deveni mămică în doar șase luni. Ea a făcut recent marele anunț, după ce a decis să se mute definitiv în Suedia, la sora ei. Cruduța nu a plecat singură, ci însoțită de iubitul ei, un român tinerel, care este și tatăl copilului ce va veni pe lume la începutul anului viitor. 

Citește și: Ce relații celebre a avut Daniela Crudu? Viitoarea mămică a avut un trecut zbuciumat

Daniela Crudu nu va renunța nici la cariera ei de model pe platforma pentru adulți OnlyFans, unde are tarife destul de accesibile, astfel că orice muritor de rând își poate permite să vadă cel puțin o imagine cu fosta asistentă Tv într-o ipostază ce aprinde imaginația. 

Dacă aruncăm o privire pe pagina de OnlyFans a Danielei Crudu, putem vedea că abonamentul pe o singură lună este 20 de euro, o nimica toată dacă ne gândim că alții i-ar fi oferit cadouri de mii de euro ca s-o vadă «sexy și rea», în ipostază live, ce-i drept.

Daniela Crudu nu renunță la OnlyFans, chiar dacă e gravidă

Aventuroasă din fire, Daniela Crudu nu are de gând să renunțe la jobul ei de model pe OnlyFans acum că este însărcinată, iar burtica de graviduță a început deja să se vadă. Cruduța va continua să înfierbânte simțurile fanilor, chiar și în timpul sarcinii, așa că pregătiți-vă să vă delectați cu imagini interzis de sexy, de la brunetă, în rolul de mămică gravidă. 

Daniela Crudu a făcut publice și prima imagine cu ea însărcinată și, într-adevăr, se poate cum viitoarea mămică radiază de fericire.

Cruduța nu s-a sfiit să spună și ce dorințe ascunse au admiratorii ei de pe platforma Onlyfans și care sunt cele mai cerute ipostaze. 

"N-am nimic de ascuns. Hahahaha! Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei. Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”, a mărturisit fosta asistentă TV pentru sursa menționată anterior. 

Daniela Crudu, detalii despre tatăl copilului

Fosta asistentă TV a oferit și detalii despre tatăl copilului ei, un român tinerel, care nu este deloc gelos pe cariera de model a partenerei sale, ci din contră, o susține. 

. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!  Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat, recent, Daniela Crudu pentru Cancan.ro.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net